Огледалце, огледалце... или: колку сме нарцисоидни?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Јац цум најговемо налцисче на цеееевиот свет :pipi:

Гоооолем нарцис сум....потајно :pipi:

За изглед во одредени сутуации сум нарцис ама тоа зависи од расположение:pipi:.А за тоа дека секогаш сум во право...па така искача не сум јас крива:nesum:хехехе шала може понекогаш е мана, но јас си го гледам повеќе како позитивна страна:toe:

Мојот однос кон огледалото се темели врз принципите на селекција и елиминација.
Сега, да не елаборирам...

lele, kako mozi da ne si se sakas sebesi?! Mora da si lud? Ako ne se sakas sebesi kako mozes da sakas nekoj drug?

sum i ne sum...more sum...bar taka me dozivuvaat.."leee prestani" i ja "so be?","koj narcis si ne mi se veruva"..ja"?????"

mi vikaat od ocite,od pogledot mi izvira narcisoidnosta..od samata energija koja ja siram...a jas najseriozno ne go primetuvam toj moment,ne pravam neso namerno i gi molam da mi objasnat zaso taka mislat ama nemale objasnuvanje,ednostavno taka bilo...

koga ke izlezam bez ogledalo od doma ili nema vo moja blizina osekam deka mi fali neso i se nerviram.."abe kako go zaboraviv"...

a i cesto se desava da mi napravat copy-paste(dokolku moze)ali toa ne e ok:nenene:,bidete si svoi..

Најбитно е себеси да се сакаш себеси, за потоа да те сакаат и другите, а и ти нив.
Па си се гледам во огледало често и некогаш си се сакам многу, некогаш помалце.
Но ајде нарцисче сум во одредени граници.

da si se sakam sebesi no ne do tolku da sum narcis i da mislam deka sum najubava na svet.

Јас не знам шо да кажам за мене можда се сакам можда се мразам :)

Јас сум вечен нарцис и секогаш ќе бидам... и многу мразам луѓе кои не се сакаат и не се самоуверени,,па цел ден го поминуваат пред огледало и само те прашуват-убав/а ли сум?......ние нарцисите го сакаме огледалото но и кога не сме пред него знаеме дека сме си убави така да не ни е толку потребно како на другите:pos2::pos2::pos2::pos2:

Јас сум вечен нарцис и секогаш ќе бидам... и многу мразам луѓе кои не се сакаат и не се самоуверени,,па цел ден го поминуваат пред огледало и само те прашуват-убав/а ли сум?......ние нарцисите го сакаме огледалото но и кога не сме пред него знаеме дека сме си убави така да не ни е толку потребно како на другите:pos2::pos2::pos2::pos2:
на некој начин подржавам нарциси кои се убави, пошто до негде се у право...но обично убавите нарциси се празноглави, и со носот у “небо“....

мразам кога ке видам некое slighlty под нормала по убавина девојче, а се дигнала ко да е Адријана Лима...:nenene:

се сакам доволно себеси,но не сум нарцис,секој човек има мани и доблести,никој не е совршен,затоа не сум нарцис и не ни се преценнувам ни потценувам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom