Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чул те Господ моТароmoTaro напиша:среќно мајсторе!
се надеваме дека ќе треба да частиш![]()
moTaro напиша:Еве ја што знам. Исто од пријатели што работеа во Сивус.
Луѓето тамо работат и саботи и недели (по потреба) а многу често има потреба. Работно време е од 08 до 4:30 (затоа што имаат 30 минути пауза?)
Обавезен за сите вработени е курс по англиски на кој што мораш да присуствуваш а кој што започнува од 18 часот. Незнам колку пати беше во неделата.
Платите се движат од 200+ Евра.
TrOtOaRka напиша:Interesno....
40 saati vo nedelata da receme x 4 nedeli toa se 160 saati.
160 da podelime so 300 evra =0.53 evra na saat plus sabota i nedela...
BADIJALA pa ova go nema ni vo Komunisticka KINA....
другарче напиша:троти љубави, пак нешто се глупираш..... израчуна 160 саати и пресмета дека се плаќа 0.53 евра на саат. ај сеа друга математика направи или објасни како:
160 Х 0.53 = 300 :lud:![]()
бек ту топик
Чендлер друже, прочешлај малце што работат пред да идеш на интервју пошто со тоа „работат ПЦ програми“ знаење за нив тешко дека ќе пројдеш у маркетинг служба. Кој знаеше нешто ти кажа овде али „домашното“ треба да си го сработиш сам. прочешлај го детално нивниот сајт и пробај да дознаеш што прават нивните продукти, за кој се наменети и такви работи. и пробај да наведеш на интервјуто што повеќе за тоа како имаш искуство со компјутери и знаења околу нив.
со среќа