Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
да 32битна архитектура оди до 4гб рам. Но ипак 64битната верзија 7 освен со рамот, работи поспоро и има помалку програми кои поддржуваат 64битна архитектура.

Сите програми работат од 32бит на 64бит AutoCad 2008 кога ја инсталирав ми најави дека програмата ке се прфрли во Program Files {86}

Слика

Рано е да ставам Windows 7 ке си чекам Full.
Презадоволен сум од Windows Vista sp2 x64 :toe:

Рано е да ставам Windows 7 ке си чекам Full.
Презадоволен сум од Windows Vista sp2 x64 :toe:

И јас така мислев до пред некое време, но искрено да ти кажам видов голема разлика уште од првите бета верзии, (7048) кога ја инсталирав имаше некои багови но работеше одлично а веќе за (7100) може се најдобро да се каже :helou:

Имам јас едно ДВД стои кај мене од Windows 7 RC1, ама искрено не сум ни го пробал, ама не ни сакам да го пробам...

Се наоѓа некој што има сервер со Apache, PHP и MySQL на поновите верзии на Windows 7 ?

Ако има... прашањето ми е дали и на поновите верзии зеза безбедносниот систем со тоа што безврска ги блокира IP адресите ?

денес инсталирав Build 7127 и презадоволен сум.
и има ли нешто за да го активирам зш вика 30 days to activate ?

вчера ставив лозинка на корисникот во Win 7 ... изгледа сум промашил некоја буква и сега не можам да користам Win 7... знае ли некој како да ја избришам лозинката или некако да ја ресетирам ве молам помош итно е !

Обично коа се ставаат лозинки имаш да стаиш Hint, па ако ти текнува кој ти е Hint-от ондак моеш да влезеш. :)

вчера ставив лозинка на корисникот во Win 7 ... изгледа сум промашил некоја буква и сега не можам да користам Win 7... знае ли некој како да ја избришам лозинката или некако да ја ресетирам ве молам помош итно е !

Пробај смени кирилица - латиница

Jas samo sto instalirav win 7 rc i da vi kazam super e sega za sega.Ista brzina kako i XP.

Пример имам верзија 7100 и сега понова верзија пак треба да ја симнувам цела и да ја инсталирам наново?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom