Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве имаш покана од сите нас битолчани од форумот,кога сакаш дојди,ќе те прошетамеМногу ми е криво што немам некои роднини таму и само еднаш имав прилика на екскурзија во 8мо одд. да отидам во Битола.
Имам слушано убави работи и би сакала да отидам барем на ден- два некој ден.
Во право си, ама ме интересира кои се твоите мотиви за да го поткрепиш тоа мислење?!ne mi e jasno kako mozi da postojat ziteli na makedonija so uste nemat dojdeno vo bitolaa KAKO MOZII ? :back:
Еве имаш покана од сите нас битолчани од форумот,кога сакаш дојди,ќе те прошетаме![]()
Во право си, ама ме интересира кои се твоите мотиви за да го поткрепиш тоа мислење?!
По тебе, ќе ги наведам јас своите...
Важи,прв слободен момент,ветувам дека идам.:helou:
Ќе биде смешно ако се изгубам,што е многу веројатно,јас сум со ориентација смртно скарана,смртни непријатели сме.![]()
Драги мои сограѓани Битолчани,бидете срекни што се смена градоначалникот и што дојде господинот Владимир Талевски инаку уште ке газевте кал наместо асвалт и ке кршевте штикли од мистериозните плочки на Широк Сокак.Инаку јас најмногу си ја сакам Битола и жал ми е што од Октомври ке морам да студирам Скопје.