Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Битолчани, утре ви одам на гости нанеколку дена :)

Па кој сака да се видиме после долго време нека пише пп да ми остави број да се чуеме:):)

Така да одам да ја осетам Битолската Баба Зима:)

Ете слика, од една наша сограѓанка, Гордана.
Се гордеам со мојот град.:pipi:

ujQyuM061393-02.jpg

ееее да не беше Битола кај ќе одеа грците сега:)
се зезам,битола си е битола,луѓето се фини не се лоши,а и најубави девојки има.:smir:

Хе хе... се имаме дупнато од смеа со рефлекторот и да можам, одма би му ја залепил макската на Бетмен, за да фрла оригинална сенка :vozbud:

Ај да напишиме петиција до општината :vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:

Сејте, јако е в крај и вака.
А можи и да бидат буквите ВТ.
Е сеа, зависи како ги сфаќате.
Како Битола, или Владимир Талевсски.

Хе хе... се имаме дупнато од смеа со рефлекторот и да можам, одма би му ја залепил макската на Бетмен, за да фрла оригинална сенка :vozbud:
Да бе и мене не ми е јасно шо треба да претставува тој рефлекторот. Мене ми кажаа дека во другите земји то било некаква сигнализација за јавна куќа па сега замислетеја неинформираноста на нашиот град од збиен тип па направиле ваква љуфка.:)

Многу ми е криво што немам некои роднини таму и само еднаш имав прилика на екскурзија во 8мо одд. да отидам во Битола.
Имам слушано убави работи и би сакала да отидам барем на ден- два некој ден.

И јас нешто како Крејзи ин Лав сум бил еднаш само на пат накај Отешево на екскурзија во прва година средно не оставија на Широк Сокак отидов во една кафана (Јагне мислам се викаше) таму се најадов се поднапив од таму во автобус директно и не ни памтам баш многу...а имам и некои роднини мислам ама слаб контакт јебига
Сега ваљда на 26 ке идам на утакмица Пелистер-МЗТ ама од тој настан нема да видам ниедна убавина на Битола.sd
За натенане човечка посета во подобри времиња здравјеsd

Пуштена во употреба историска патека на Пелистер

Во присуство на министерот за животна средина и просторно планирање, Џелим Бајрами, амбасадорката на Швајцарија во Р.Македонија, Никол Вирш, Градоначалникот Владимир Талески и други бројни гости, на Пелистер, беше пуштена во употреба историската патека наречена Магаревска линија на македонскиот фронт.

pateka1.jpg
pateka2.jpg

Многу ми е криво што немам некои роднини таму и само еднаш имав прилика на екскурзија во 8мо одд. да отидам во Битола.
Имам слушано убави работи и би сакала да отидам барем на ден- два некој ден.
Не треба да жалиш за тоа дека немаш роднини во Битола, треба да жалиш што имаш толку форумџии во Битола, а не си била на гости :)
Ur Welcome :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom