Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
wardevil напиша:
The`b|tch ...
look this..
old good times :P

toa utro... 6ti maj , leto gospodovo 2004to :D pod ovie drvata:D

штета шо не се отвора кај тебе сликата:))) местото на сликата е баш под дрвата :lol: :lol:

Katja, mestoto e tochno kaj parkot :)
mmmmm.... dali ja slushavme od negde pesnata od Maroon 5 - This love?:P uspeaf da ja otvoram :)

VeGaS напиша:
kazi poveke za curite ajde ... ima li plavi dosta ?! :wink:
Bato... ela si ti MKD prvo ... pa ke ja imash chesta da te zapoznam so mnogu bitolski devojki :) kako za tebe... i plavi i crveni i bez raka bez noga:P kakvi bile ke se najdi za tebe... :)

stvarno mi e krivo so tolku malce ima za Bitola na net... nema nisho
onie sliki se samo ... 10% od Bitola, se otepaf od baranje 4 dena na net... i samo istite ta istite sliki se vrtat na site stranici ... mora da se prevzemi nesho vo vrska so toa... stramota e ...
i da... Temata e Makedonski Gradovi ?
kako sho gledam samo 5-6 gradovi se spomenuvaat i nekoe selo ... :(
waah... organizirajte se be ljuge :D :) ne go lichi ova :(

:hey2: bitola moj roden kraj jas te sakam za tebe peam ................tolku od mene ne se razpravam poke na ova tema :msc3: [/img]

Знајте шо?

Абе ја као битолчанец со тапија имам да кажам оти ако си дошол во македонија (ако си македониец не си ни заминал од македонија) и не си ја видел битола е ко да си се женил со жена без цицки :D . Ко да возиш мерцедес со мотор од фичо(фиќо). Абе Битола као град е убав архитектура споменици бла, бла и бла. Ама да знајте какви чупиња има, леле само да знајте... Ммммммм-Битолчанки. Какви места има па да знајте (за со чупиња). А ако си женско, богами нема да останиш покусо, да ме вервате, и какви мажи има кај нас... леле леле. Се на се јас се гордеам од моето БИТОЛСКО потекло. Јас сум патриот (ама градски не државен) :D

ako si gradski, dali toa znaci deka bitola trebase da bide glavniot grad na makedonija :P

wardevil напиша:
losh primer za bitola - 1 maj 2001 :( da prajme godishnina?
bitola300.jpg
[/quote

JAS BI REKOL DOBAR PRIMER DA SE ZNAE DEKA NA NEKOJ NE MU E ,MESTOTO VO BITOLA. BITOLA SEKOGAS BILA I KE BIDE NAJHEROJSKIOT
GRAD VO MAKEDONIJA!!!

vo pravo e freestayler bitola ne e mesto za dr narodi koj sakaaat da go zzapustat grado i ona na ne e sram za bitola toa e uspeh oti da ne bese toa seaa mak ne ke bese freeeeeeeeee

bitola vi e decki najubav grad vo makedonija,a mozeb i posiroko,ne da si go falam ,ama taka e!koj go ima oseteno bitollskiot nacin na ziveenje znae za sto zboruvam!!!
:D

Се е тоа фино со Битола, историјата, архитектурата, ама се согласувате дека најкатиљ луѓе живеат првенствено во Битола и Прилеп?
Посебен сој:)

jebiga brat, najkatilj ljuge sme :) ljuge so stil toa e sho ke prajsh :P
sepak Bitola si e Bitola... poseben grad vo Makedonija, mora po nesho da se razlikuvame od drugite, jebiga ako e toa ti sho mislish :) vazno sme cool !:)

Waredevil, taa izgorena kukja po gore, sto bese toa sve??

limunce напиша:
Waredevil, taa izgorena kukja po gore, sto bese toa sve??
kako prvo :P wardevil sum :P
a taa kukata e na pratenikot sho beshe vo sobranieto... zaboraviv kako se vikashe Nedjipi li ... ko beshe kofliktot vo Makedonija (politicki prava ko baraja albancite) ... togash vo Bitola imashe "nemiri" i taka da mu ja zapalija kukata... e samo ne sum siguren deka e taa... oti mnogu kuki goreja... nemozam da zaprimetam addresata :) mnogu mi sveteshe :D

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom