Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
wardevil напиша:
The`b|tch ...
look this..
old good times :P

toa utro... 6ti maj , leto gospodovo 2004to :D pod ovie drvata:D

штета шо не се отвора кај тебе сликата:))) местото на сликата е баш под дрвата :lol: :lol:

Katja, mestoto e tochno kaj parkot :)
mmmmm.... dali ja slushavme od negde pesnata od Maroon 5 - This love?:P uspeaf da ja otvoram :)

VeGaS напиша:
kazi poveke za curite ajde ... ima li plavi dosta ?! :wink:
Bato... ela si ti MKD prvo ... pa ke ja imash chesta da te zapoznam so mnogu bitolski devojki :) kako za tebe... i plavi i crveni i bez raka bez noga:P kakvi bile ke se najdi za tebe... :)

stvarno mi e krivo so tolku malce ima za Bitola na net... nema nisho
onie sliki se samo ... 10% od Bitola, se otepaf od baranje 4 dena na net... i samo istite ta istite sliki se vrtat na site stranici ... mora da se prevzemi nesho vo vrska so toa... stramota e ...
i da... Temata e Makedonski Gradovi ?
kako sho gledam samo 5-6 gradovi se spomenuvaat i nekoe selo ... :(
waah... organizirajte se be ljuge :D :) ne go lichi ova :(

:hey2: bitola moj roden kraj jas te sakam za tebe peam ................tolku od mene ne se razpravam poke na ova tema :msc3: [/img]

Знајте шо?

Абе ја као битолчанец со тапија имам да кажам оти ако си дошол во македонија (ако си македониец не си ни заминал од македонија) и не си ја видел битола е ко да си се женил со жена без цицки :D . Ко да возиш мерцедес со мотор од фичо(фиќо). Абе Битола као град е убав архитектура споменици бла, бла и бла. Ама да знајте какви чупиња има, леле само да знајте... Ммммммм-Битолчанки. Какви места има па да знајте (за со чупиња). А ако си женско, богами нема да останиш покусо, да ме вервате, и какви мажи има кај нас... леле леле. Се на се јас се гордеам од моето БИТОЛСКО потекло. Јас сум патриот (ама градски не државен) :D

ako si gradski, dali toa znaci deka bitola trebase da bide glavniot grad na makedonija :P

wardevil напиша:
losh primer za bitola - 1 maj 2001 :( da prajme godishnina?
bitola300.jpg
[/quote

JAS BI REKOL DOBAR PRIMER DA SE ZNAE DEKA NA NEKOJ NE MU E ,MESTOTO VO BITOLA. BITOLA SEKOGAS BILA I KE BIDE NAJHEROJSKIOT
GRAD VO MAKEDONIJA!!!

vo pravo e freestayler bitola ne e mesto za dr narodi koj sakaaat da go zzapustat grado i ona na ne e sram za bitola toa e uspeh oti da ne bese toa seaa mak ne ke bese freeeeeeeeee

bitola vi e decki najubav grad vo makedonija,a mozeb i posiroko,ne da si go falam ,ama taka e!koj go ima oseteno bitollskiot nacin na ziveenje znae za sto zboruvam!!!
:D

Се е тоа фино со Битола, историјата, архитектурата, ама се согласувате дека најкатиљ луѓе живеат првенствено во Битола и Прилеп?
Посебен сој:)

jebiga brat, najkatilj ljuge sme :) ljuge so stil toa e sho ke prajsh :P
sepak Bitola si e Bitola... poseben grad vo Makedonija, mora po nesho da se razlikuvame od drugite, jebiga ako e toa ti sho mislish :) vazno sme cool !:)

Waredevil, taa izgorena kukja po gore, sto bese toa sve??

limunce напиша:
Waredevil, taa izgorena kukja po gore, sto bese toa sve??
kako prvo :P wardevil sum :P
a taa kukata e na pratenikot sho beshe vo sobranieto... zaboraviv kako se vikashe Nedjipi li ... ko beshe kofliktot vo Makedonija (politicki prava ko baraja albancite) ... togash vo Bitola imashe "nemiri" i taka da mu ja zapalija kukata... e samo ne sum siguren deka e taa... oti mnogu kuki goreja... nemozam da zaprimetam addresata :) mnogu mi sveteshe :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom