Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Помош околу навигација
Имам iGo навигација на двд, кое го инсталирав прд година и си работеше ок.
Го деинсталирав, моб не го користев доста време и сега пробувам да го инсталирам, оди инсталација но при активирање ми дава порака да ставам цд карта која ги има фаиловите за апликацијата. Сд картата е цело време во моб. Исто ми направи и на друг моб. каде грешам? Се работи за алкател 995

Имам HTC One, телефонов не ми фаќа 3г. Не наоѓа 3г мрежи воопшто, само 2г. Телефонот е земен од ибеј, пробано е со менување радио но пак е исто. Има некој начин да се оправи или да се дознае кои фрекфенции ги поддржува телефонот?

Да не знае некој кога во Европа ќе биде пуштен во продажба Huawei Honor 6 ? Сега за сега само од нивната страна може да се порача.

Имам едно прашање за телефонот huawei g700. Камерата е 8mp, преубо снима и многу убо видео вади,исто и пред да сликам преуба е сликата,ама кој ќе сликам, сликата ја вади како замачкана да не речам како СО ПУДРА ГИ ПРАЈ ФАЦИТЕ !:D Можи да се смени ова некако или ?

Здраво на сите тука.
Што мислете за телефонот Samsung Galaxy trend plus. Немам опција за споредба пошто до тие пари е најдобар споррд мене во One.

Nokia N8 не се уклучува, софтверот е паднат или? Ако да, како може да се направи?

Zdravo. Sami Sto go zemav HTC one I moze li nekoj da me posovetuva lamp da napravam apdejt I Kali da podesam as 4g bidejki Sami H znakot gore stoi Mena aver of 4g?

I zemav na majka mi htd wildfire s, ali ima problem so povrzuvanje so pc, ne dava takva opcija.
Isto i nemoze da se slika, vika da se vnese sd karticka. Vo telefonot ima okolu 100mb memorija, ne najdov opcija da se odbere kade da se zacuvuvaat slikite. Probav i so pomali rezolucii ali nisto

Што те интересира, не сум го користел ама го имам видено и знам доста за него
И јас знам доста за него, сакам да го купам, ама не знам од каде?! Не ми е сигурно онлајн, а на hi.com.mk цената е 18000 ден.

Нека ми каже некој искуства со Huawei g700 и Xperia M2 се мислам кој да го земам се изнагледав видеа на јутуб хјувеито вади 13500 на бенчмарк м2ката 17.000, хјувеи има боље камера.. и тн... ај кој има искуства со телефониве нека сподели :)

Нека ми каже некој искуства со Huawei g700 и Xperia M2 се мислам кој да го земам се изнагледав видеа на јутуб хјувеито вади 13500 на бенчмарк м2ката 17.000, хјувеи има боље камера.. и тн... ај кој има искуства со телефониве нека сподели :)
M2 e стакло телефонче,али е малце голем 4.7 инчи ако не се лажам.

јас сезод хуавеи г700 ич не чини камерата џабе е 8мп,можи незнам да ја наместам,ама ги вади сликите ко со пудра праени... а видеото е перфектно преубо снима,стакло е :)
се на се телефонот е ТОП,многу е брз, лета... и голем е таман :) забелешка имам само за сликите.

Немој М2, има проблеми со квалитетот на разговор, слабо се слушал, потврдено од повеќе луѓе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom