The Aprentice

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Новава сезона, celebrity apprentice е многу јака!! ви ја препорачувам да ја симињате...

јас почнав да ја гледам. еве сега идам да ја гледам 3та епизода. овој од кис е ѕвер, а криво ми е за оваа што беше фајрд првата епизода (каква тетка), а Надија Команечи.....не ја мислев толку глупа, изгледа само за гимнастика ја бивало. ај идам да ја гледам наредната епизода, па ќе напрам апдејт.

алооо, ја гледа некој седмава сезона или единствен сум ?
сменете го името на темава во The Apprentice.

Јас ја гледам и лудила се, уште последната епизода не ми е гледана, ама ќе биде деновиве, аа и да, несакам да победи Англичанецов !

Гледав 2 сезони, доста интересно и поучно, Трамп е ѕвер! Оваа сезона не сум ја гледала, проблемот е што терминот не ми одговара баш.

интересно е паметни луѓе има поучна е до негде,ама би било супер да не е оној Трамп таков скот префриган и да не им се курчи толку на децата

7 сезони има?
Оу мај факинг гад,јас мислев дека 5тата на пола ја прекинаа зашто немаше гледано :)

Трамп ти е клошар4е,син му дебил4е,ама затоа има повеќе пари од цела Европа заедно.
И затоа мора да му се даде признание и амнестија за таквото однесување :)

ми остана уште последната епизода од 7мава.
Пирс рулз.:vozbud:

Симнав 5 епизоди од 7мава сезона...
Мислам,no comment,иако од интервју за работа нема ни И,сепак морам да признаам дека не сум видел поинтересно шоу во мојот живот.

Vinnie,Lennox Luis,Tito Ortez,Steven Boldwin,Gene Simmons...
Феномални се,а од страна уште и Trace Adkins,иако не го знам,интересен е за гледање.
Жениве,никој не ми прави мерак,неверојатни мекуши,и неинтересни за гледање.

Но,има навистина одлични моменти,на пример кога Steven му продава на Alec Boldwin принтери,Џена Џејмисон доаѓа по хот дог во сред Њујорк,го имате Vince MacManon како судија...
И кремот за крај,феноменалниот Џин Симонс,оди до крај со своите идеи,против сите,како и неговата легендарна изјава :
I would fire Donald Trump himself.

Одлична сезона,најинтересна досега,иако е избегано од целиот концепт.

А за другите сезони,поготово 6тата и 5тата,што да изјавам за Доналд,освен дека брилира со двојни стандарди и смешни одлуки.
Како прво,изборот на Стефани,девојката немаше ниедна улога на лидер,наспроти нејзиниот противник Џејмс,кој направи 3-1 како проект менаџер.
Како второ,испраќа измешани сигнали,низ сите boardrooms...
Прво изјавува дека не е битно какви биле на претходните задачи,после следниот пат изјавува дека е битно...
Некогаш му се свиѓа кога некој е против тимот,другпат тоа е доказ за нелојалност и спремање за да си го спаси газот...

Освен првата сезона и Bill,евентуално и Kelly,никој друг од победниците не заслужи да биде The Apprentice.
Сепак,најинтересното шоу во мојата книга,навистина многу можеш да научиш за бизнисот,гледајќи го само.

во право си, седмава беше освежување.

стварно интересни ликови, ама Џин (типот легнал над 2000 девојки !) штета шо испадна скоро одма.

интересни моменти премногу сега не можам да се сетам на се` (пред 2-3 месеца ја глеав) ама интересно беше кога овој им се инфлитрираше во тимот, или кога Пирс отиде и го баци Трејс.

за одлуките на трамп стварно си во право. приметливо е дека на моменти е стварно контрадикторен, што се гледа и во оваа сезона, ама ѕвер сие чоекот!

и би додал: мислам дека и Рендал заслужи.

(ова беше еден вид одговор на постот на мац)))

стварно интересни ликови, ама Џин (типот легнал над 2000 девојки !) штета шо испадна скоро одма.

Тоа ми изгледаше многу нереално... мислам дека беше наместено, сигурно самиот сакал да си оди...

Со Џин беше некој вид на наместено пред се,бидејќи човекот,факт е дека е поголема ѕвезда од сите нив (добро,освен Ленокс и евентуално Trace),но сепак мислам дека имал некои обврски према концерти или други работи :)

А за одлуката оваа сезона,сосем заслужено,не ни имаше конкуренција,Pirs ги згази сите.
Трамп многу лесно можеше да го избере Trace,но најверојатно сфатил дека ќе го критикуваат како мек и неодлучен човек што ги гази своите критериуми...

За Рендал,таа сезона гледајќи го неговиот противник во финалето,да,секако дека заслужи.
Но сите тие ликови кои беа во игра,и отпуштањето на 4ца во една епизода,многу му ја олесни работата,со тоа што силно верувам дека Џош,Марк или некој од нив,би можел рамноправно да му конкурира.

За петтата сезона,навистина ми беше смешно да ги гледам Шон и Ли,и двајцата еднакво неспособни,Ли се извлече низ точно три епизоди со негови еврејски обврски према празници,додека пак Шон,ако погледнеме ретроспективно,немаше ниту една голема или одлична идеја,која би го оправдала неговото учество во финалето.
Дури и на претпоследната задача,не успеа да го натера дизајнерот да го направи подот и покривот на време.
И он ќе склучувал мултимилионски договори...

Ме нервира што во новите сезони,сите имаат сфатено (попаметните барем),дека ако си бидат мирни и се сложуваат со менаџерот,и секако не бркаат да бидат PM во првите 6-7 предизвици,ќе стигнат до final four.
Која беше логиката да ја избере Стефани пред James и Frank,кога едниот имаше 3 победи како лидер,а другиот уште на почетокот истапи,и зазема лидерска позиција.
Стефани во секоја епизода беше како баба со наочарчиња,во темнината,а во првите 3-4 епизоди,воопшто ја немаше :)

Ме нервира што во новите сезони,сите имаат сфатено (попаметните барем),дека ако си бидат мирни и се сложуваат со менаџерот,и секако не бркаат да бидат PM во првите 6-7 предизвици,ќе стигнат до final four.
многу јасно. и стварно нервира некогаш што Доналд не е достоен на некој свој принципи кои ги наметнувал низ сезоните, ама мислам дека тоа го прави намерно, поради гледаност (примерот кога фајруваше 4, или пак кога не избрка никој и многу други ситуации...)

инаку за сезона 5: Лени беше ѕвер ! може на крај се усра(кога му помагаше на Ли), ама многу сакам некој ладнокрвен шо нема да се упикува и стаф, едноставно се издвојуваше (ради тоа и Џин ми беше фаворит).

единствена работа што не ми беше јасна во седмава сезона: елиминационо интервју. не очекував да има. се борат за поише пари во черити, не за апрентис.
и да. ќе немаше смисла да го избере Трејс (а грант сакаше)

Ne e tocno toa deka e zaljuben vo kerka mu. Ima izjaveno deka da ne mu e kerka bi izlegol so nea (pa ne moze da rece deka e grda!!), ama novinarite od taa izjava napravija ne znam sto

абе а да питам прво на пц ја симнете па ја гледате или па одма ја гледате....
ај ако може одма да се гледа пратете линк плс

пс. бе ептен голем фан на оваа емисија ама престанаа да ја дават :( а те до сеа не ми беше текнало преку нет да си ја гледам :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom