The Aprentice

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Локација
Скопје
или како што го преведуваат на Телма "Изборот на Доналд Трамп".Се работи за реално шоу (оддамна сакав да отворам тема ама заборавав), во кое во главна улога се јавуваат 16 кандидати, 8 женски и 8 машки поделени во две групи, и се натпреваруваат во задачите кои им ги поставува Доналд Трамп од областа на бизнисот, трговијата и сл.Онаа група што ке изгуби оди во салата за состаноци каде Доналд ке одлучи кој ке биде отпуштен, и така се додека на крајот не го одберат најдобриот кој што потоа ке биде директор на една од многуте фирми на милионерот Доналд Трамп.

многу интересно шоу, терминот е на Телма, во недела во 22.30, а реприза во Среда во 00.00 и сабота во 13.50, првата сезона ја даваат на Телма а на хрватската Нова ја даваат втората сезона

сте го гледале ли шоуто и кажете впечатоци

Интересно е, овој серијал го гледав баш кога излезе во Америка. Многу работи се учат од деловниот свет, поготово за бизнис зделки и бизнис однесување. Кој сака нека каже, ама Доналд е страшен бизнисмен, ептен паметен, сите работи кои ги има кажано во шоуто се стрикно за бизнис зделки и доста помагаат. Да ви кажам кој ќе победи или ќе го гледате до крај?

ја знам кој ке победи во првата сезона, се заебав кога ја гледав втората, го видов победникот у една епизода:)

Сега се снима и трет серијал, имам нешто видено по сателитиве. Срање, без врска. Дури и Марта Стјуард има The Apprentice Show.

Инаку, човекот кој победи на првиот серијал, оној што сега е на Телма, се вика Бил Ранчич. Тогаш од некого слушнав дека имал српско потекло, дали е точно не знам.

не очекувава дека он ке победи, ама кога ке ми текне добар избор е, стално беше смирен, и никогаш не беше прозван во салата, никој не кажа за него лошо мислење

Баш гледав вчера на NOVA на кабловска, втора сезона е??

Јас стално го гледам, Трамп е интересен човек и мислам дека можи многу да се научи од него

Абе колку и да изглеа релано - ептен се глеа дека све што ќе кажат е според сценарио и баш загледајте не све што ќе кажат се случува точно пред камерата и оноа крајот кога се дознава дека фактички се се случува во сала и дека Доналд нашол уште еден начин да заработува - продава карти, е тоа кога го видов неможев да поверува, а и чисто сумљам дека тие луѓе работат кај Трамп
Иначе шоуто како шоу е одлично за гледање...

trump си е бизнисмен, и од обично интервју за работа него му текнало шоу да направи :)))

кели победи у оваа сезона?

и јас го гледам ова шоу и многу е интересно

Ги гледав и двете сезони. Стварно добра емисија! Ептен ми се свиѓаше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom