The Aprentice

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Donald Trump show- izumira!

Новите шоуа на Доналд Трамп и неговиот креативен соработник Марк Барнет беа дефинирани како копии на оригиналните идеи и привлекоа значително помалку гледачи
22DE2483E97B97408C374FAFAAB67201.jpg

Самопрогласениот крал на реалните-шоуа, Доналд Трамп, има природна дарба да почнува лоши озборувања што на крајот успева да ги искористи во своја полза. Кога неговата популарна реална-серија „Изборот на Доналд Трамп“ беше отстранета од есенската понуда на мрежата Ен-би-си под сомнителни околности, милионерот веднаш изјави дека не е отпуштен, туку сам се откажал од ангажманот за да може да и' се посвети на својата нова ТВ-авантура. Неговиот партнер во создавањето на познатото шоу, креативецот Марк Барнет, во драматичната разврска рече дека тој ќе има полни раце работа за да ја надомести направената штета. Брендовите што ги создаде Барнет предизвикаа мала ТВ-револуција и се искачија на врвот на рејтинг-листите, но неодамнешниот развој на неговата кариера го фрли во сосема спротивна насока - неговата популарност постојано опаѓа.

Го следам често шоуто на Доналд Трамп на Телма. Не знаев за вакви работи. Ми мирисаше нешто дека Трамп е ваков лисец, сигурно не му паднале од небо парите.

Влатко_Русин напиша:
Го следам често шоуто на Доналд Трамп на Телма. Не знаев за вакви работи. Ми мирисаше нешто дека Трамп е ваков лисец, сигурно не му паднале од небо парите.

Ama vidi kakva zena ima, a?:helou:

Џабе има таква жена кога е запален по ќерка му.

Roswell напиша:
Џабе има таква жена кога е запален по ќерка му.

Da? E toa ne sum znaela...Aj ako sakas daj nekoj detal...fala:smir:

Па има изјавено за неговата ќерка (Ивана мислам беше) дека било најубавото нешто на светот и тој жалел што таа била негова крв. Ете Иванка била :)

Го гледав шоуто од првата сезона ( кога победи Бил) и ми беше доста интересно. Не гледам ништо чудно што таков човек со огромен авторитет и амбиции ( повеќето остварени) се фрла во една нова ТВ авантура, а и веќе шоуто не е и она што беше.

Влатко_Русин напиша:
Тоа е ќерка му Иванка, а жена му се вика Меланија

еве ја
melania-trump-sexy-lingerie.jpg

Pa zenamu e pojaka od kerkamu:zver:

Iako opadna gledanosta, pred nekoj den se objavi deka sepak ke ima 7-ma sezona! :vozbud:

Se nadevam deka ke ja davaat 6-ta sezona na esen... Ke bidav vo Los Angeles, timot sto ke izgubi ke treba da spie vo shatori hahahaha a proekt menadzerot od pobednickiot tim mu pomaga na donald tramp vo odlukata kogo da otpusti!!

Човекот си прави прекрасна реклама според мене, а и интересно е за гледање. Некни гледав, сакав да победи Ли, ама победи тој другиот, Шон мислам, а досега мислам рендл беше најдобар, а и бил не беше лош

Моментално има нова сезона која е седма по ред, и е составена од популарни личности.Звучи интересно.
Составена од:

Lennox Lewis ... Himself - Heavyweight Champion

Tiffany Fallon ... Herself - Playboy Playmate

Tito Ortiz ... Himself - Ultimate Fighter

Marilu Henner ... Herself - Actor / Author

Trace Adkins ... Himself - Country Star

Piers Morgan ... Himself - TV Judge / Tabloid Editor

Gene Simmons ... Himself - Rock Star

Jennie Finch ... Herself - Olympic Gold Medalist

Stephen Baldwin ... Himself - Actor / Author

Nely Galan ... Herself - Television Executive (as Nely
Galбn)

Carol Alt ...
Herself - Supermodel

Vincent Pastore ... Himself - Actor: The Sopranos

Michael Bloomberg ... Himself - Mayor of New York

Jenna Jameson ... Herself - Adult Film Star

David Wright ... Himself - 3rd Baseman: New York Mets

Genne Simons, хахахах ич не ме чуди. Тој човек од кога е роден бара што поголема и поголема популарност, и покрај што е неверојатно популарен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom