Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Предлог серија од тип на The Killing ?
Broadchurch и True Detective гледани.
The Missing обавезно! Ти ги напишале претходно повеќето, да ти ги додадам Sharp Objects и Top Of The Lake.

LUPIN

Ептен тазе и одлична засега

MV5BNzRlNGUzMmEtYTg0Ni00N2U2LTg4YWEtNDdlNmMwYjBlZDQ0XkEyXkFqcGdeQXVyMTkxNjUyNQ@@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Темава нели е “Предлог серии и кратка рецензија“???
Не само лупни наслов и готово!
„Ептен тазе и одлична засега“ е кратката рецензија. Гинисовиот рекорд за најкратка рецензија е на Леонард Малтин, кој во својот Leonard Maltin's Movie Guide во 1948, за филмот Isn't It Romantic, напишал рецензија која гласела: „Не“ :pos:

Предлог за Lupin... да се избегне.

Толку бев хајпнат за серијата што после изгледана една епизода нема на кој не ја препорачав. У принцип многу мрзам кога филм/серија се рекреира по книга која е напишана со дејство пред 100 години, едноставно треба да се адаптира приказната за да биде функционална и денес. Карактерот Арсен Лупин, начинот на кој функционирал и неговите акции, можеле само во тоа време да бидат успешни. Серијава има милион дупки во приказната, а исто толку и нелогичности. На кратко би кажал дека серијава е што се може Лупин да направи, а да не го фатат. Па не ме јеби типов у Македонија да функционираше, ќе беше у затвор после 2 дена. И Омар ама ич не ми легна во улогава.

Ако некој го интересираат вакви приказни би препорачал да се прочита книгата. Многу подобро отколку срањево, што за жал ќе оди и со втора сезона.

3/10.

Предлог за Lupin... да се избегне.

Толку бев хајпнат за серијата што после изгледана една епизода нема на кој не ја препорачав. У принцип многу мрзам кога филм/серија се рекреира по книга која е напишана со дејство пред 100 години, едноставно треба да се адаптира приказната за да биде функционална и денес. Карактерот Арсен Лупин, начинот на кој функционирал и неговите акции, можеле само во тоа време да бидат успешни. Серијава има милион дупки во приказната, а исто толку и нелогичности. На кратко би кажал дека серијава е што се може Лупин да направи, а да не го фатат. Па не ме јеби типов у Македонија да функционираше, ќе беше у затвор после 2 дена.

Ако некој го интересираат вакви приказни би препорачал да се прочита книгата. Многу подобро отколку срањево, што за жал ќе оди и со втора сезона.

3/10.
Ја читав книгата пред неколку години и баш се спремав да почнам да ја гледам... 3ка ?!?!? До толку?

Ја читав книгата пред неколку години и баш се спремав да почнам да ја гледам... 3ка ?!?!? До толку?
Па можеби ради тоа и се разочарав, и јас ја имав читано книгата и премногу очекував. Фориве у филмот се толку евтини, што дури и смешни ми беа. Сериозно циган на семафор подобро ме има прелажано отколку ликов во серијава.

Па можеби ради тоа и се разочарав, и јас ја имав читано книгата и премногу очекував. Фориве у филмот се толку евтини, што дури и смешни ми беа. Сериозно циган на семафор подобро ме има прелажано отколку ликов во серијава.

За која книга зборувате? На имдб не пишува дека е по книга.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom