Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
spooky напиша:Allita, од постов можам да заклучам само дека не си го видела „тој долу”... Или грешам?
Епа вака, на кратко. „Тој” е граден од сунѓересто ткиво кое е полно со комори за крв. При сексуална возбуда или физичко надразнување, ’рбетниот мозок праќа сигнали до „него” и коморите во ткивото почнуваат да се полнат со крв, со што го растегнуваат и доведуваат во ерективна состојба. The rest is history.
Allita напиша:лелелее спуки ептен ја спука...јас сакам да знам како секој тоа си го доживува...струи ли нешто...си помислуваш ли нешто пред да спука тој долу...или вака гледаш некоја риба и динг...такви работи за литература, биологија, физикологија и за познавање на тој долу сум на завидно ниво...али филингот...тоа кликерот...што пред да се слуши ерекшнот...тие работи ме интересираат...ако ме разбираш на што мислам...
![]()
Dimitarc напиша:mene mi se diga skoro na se dobro, doterano zensko! Jebi ga takvi mi se godinite
Allita напиша:лелелее спуки ептен ја спука...јас сакам да знам како секој тоа си го доживува...струи ли нешто...си помислуваш ли нешто пред да спука тој долу...или вака гледаш некоја риба и динг...такви работи за литература, биологија, физикологија и за познавање на тој долу сум на завидно ниво...али филингот...тоа кликерот...што пред да се слуши ерекшнот...тие работи ме интересираат...ако ме разбираш на што мислам...
![]()
Garfield напиша:Зависи, мене во моментов многу нешто ми е секси, а за две недели да не одам утре во цивилизација, ќе барав офца да онодам, оти ќе ми биоде секси.
Mandrak напиша:-Ако е неочекувано и во неприкладен момент, филингот е катастрофа, непријатно изненадување кое кај нас машките за разлика од женските може да биде воочливо од околината. Колку е „тапа” да ти погледнат во шлицот и да си кажат во себе или дури и да си дошепнат меѓу себе „на овој му се дигна”...а ти си на пример на деловен состанок
!
Во оние прикладни и пожелни моменти, дефинитивно неможам да најдам добри зборови за да го опишам тоа прекрасно чувство на растењето и будењето на неговото величество в гаќи или надвор од нив, во раката на партнерката или нејзината.....ај доста, има и други луѓе овде не сум сам, ќе ми се дигне.![]()
The`bItCh напиша:Дали пенисот е „покорен“ на мозокот или само на хормоните?
Thief напиша:Што би рекол еден мој драг пријател: најголем сексуален орган е мозокот.![]()
The`bItCh напиша:Пенисот каков таков е единствениот мускул кој што машкото „не може да го контролира“, затоа што тој влијае врз „гордоста на сопственикот“. Машкото е тоа што треба да воспостави било каков однос со својот орган. Не е лесно да поседуваш огран кој си има „свој сопствен живот“ нели?:wink:
Прашањето ми беше..
Дали пенисот е „покорен“ на мозокот или само на хормоните?