Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чинат ли Toshiba Satellite моделите?
Ахам, бонбонче! Не за џабе им го дале името Satellite!Чинат ли Toshiba Satellite моделите?
Другар, ај ако сакаш цена и конфигурација... ?Ахам, бонбонче! Не за џабе им го дале името Satellite!
Го имам Е105-Ѕ1402, подобар е од било кој шо го споредував, HP и DELL можат вода да им носат на сателитите од тошиба, и во мрежа, батерија, изглед, цд плеер и незнам уште што, дупло побрзо работи од модел со исти карактеристики на hp. Проверено!
Башка овај мојов има 2 години гаранција, battery and adapter included! За другиве не знам!
dellsakam da kupam lap top pa se mislam pomegu dell i hp? sovet????
hp мене ми се допаѓа:helou:sakam da kupam lap top pa se mislam pomegu dell i hp? sovet????
МИ треба совет околу купување лап топ , за себе мислам дека сум релативен лаик околу технологија па ќе си прашам поупатени.
Прво да напоменам, дека лап-топ ми треба за постдипломски за истражувачки трудови , магистерска ,презентации. Значи ќе ми треба Офис , интернет и евентуално некоја ок графичка за Фудбал Менаџер)))). И по можност да има Windows xp , ова Windows Vista ми е срање некако. Лимитот ми е 500 евра, вие да сте на мое место што би купиле???