Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Се надевам дека не е сериозно ова шо го кажуваш, Н гог денеска беше подобар од сите други на терен, шо сакаш да напрај кога само реина му додаваше него,немаше никаква акција. Има даено 6 гола досега колку сакаш појке не игра прв тим цело време а има појке гола од Џерард. Бабел е еден вол шо не заслужува воопшто фудбал да игра.

Стиви изглеа грешка утакмица сме глеале!

Ај не мора ние овде да објаснуваме има си стручњаци за тоа како на пр.

David Ngog - 6.5 - His movement along the line kept Bolton's defence busy, and he held the ball up well. Missed a sitter at the start of the second half, and was a little indecisive in his final ball selection.

Денес убеливо најдобар на теренот беше Инсуа, детето беше фантастично во секој поглед, и до некаде ми е мило поради тоа шо нема веке да го глеам Аурелио уствари па и не сум го видел 1 игра 10 поврееден.

Друго што ме радува шо коа излегоја за второто полувреме конечно излезе и правиот Жерард кого го бараме и члекаме цела сезона.
Едноставно како да второто полувреме излезе потполно друг човек на теренот, оној правиот, оној кој ни е и капитен!

ПС. Давид Н’гог ако не ги даваше тие голови тогаш не знам кој треба да ги дава, кога тој е едниствен во нападот, нели логично!:toe:

Н’гог дади некој гага гол намести пеналче и сеа бог е кај Бенитез али не вреде тоа дете да го игре Кајт како напаѓач а Макси десно би било по добро али Бенитез си има некоја фејк замисла и тоа е.:toe:

Се надевам дека не е сериозно ова шо го кажуваш, Н гог денеска беше подобар од сите други на терен, шо сакаш да напрај кога само реина му додаваше него,немаше никаква акција. Има даено 6 гола досега колку сакаш појке не игра прв тим цело време а има појке гола од Џерард. Бабел е еден вол шо не заслужува воопшто фудбал да игра.

Доволно е тоа што оваа сезона промаши 2-3 пати буквално празен гол.Пред се момакот нема стил на одење оде како оние во циркузот со стапчиња.Незнае да задржи топка,нема снага,нема брзина играта со глава мислам дека прегеска добро му ја видовме...

Ајде со кој аргументи ќе ми докажиш дека денеска изигра солидно?
Јас ќе кажам мои неколку...
Промаши празен гол не чуван од никого.По корнерот место со таа висина и глава ко тиква да ја забоди во мрежа тој промашува цел фудбал.Кога почиња да дрибла забегува надвор од теренот.Кога му пуштија долг пас тој ја изби во корнер ко противнички бек.Ниедна спуштена топка за Џерард.Едноставно како што кажав.Брзина нема,снага нема,игра со глава нема,дриблинг има некои но му упева во 20 случаи еднаш.Јас неможам да видам кај него квалитет.Ако е доволно квалитетен да игра со 20 години прва постава во тим каков што е Ливерпул тогаш може да игра и за репрезентација па ај да видиме дали ќе го повикаат.Или ќе биде единствениот со Мунтари кои се првотимци во големи тимови а повик од репрезентација ЈОК

А Лукас со шо заслужи да игра прв состав ?
Н гог вчера барем беше подобар од Аквилани или Шкртел, а за тоа дека не спуштал топки кои идеа дури од Реина... Изгледа не сме гледале иста утакмица, на 2 3 пати си создаде сам шанса со дриблинг е сега тоа шо промаршил празен гол... на многу подобри од него му се случило истото.

Овие не се баш евтини и гага голој, во Ливерпул моментално играт многу поголеми идиоти па и за Н гог ќе се најди место.

Конечно ке си оди Бенитез-од наредната сезона иде во јуве така да се надевам дека подобро ќе му иде на ливерпул,искрено сега се срамота жива.

А Лукас со шо заслужи да игра прв состав ?
Н гог вчера барем беше подобар од Аквилани или Шкртел, а за тоа дека не спуштал топки кои идеа дури од Реина... Изгледа не сме гледале иста утакмица, на 2 3 пати си создаде сам шанса со дриблинг е сега тоа шо промаршил празен гол... на многу подобри од него му се случило истото.

Овие не се баш евтини и гага голој, во Ливерпул моментално играт многу поголеми идиоти па и за Н гог ќе се најди место.

Стиви, гледај сеа бате....
За играч кој е едниствен во нападот со не толку напредни крила, се знае кој ке ги дава головите, сигурно не Реина!
Значи ако добро согледме ке видиме дека освен оној летаргичен дриблинг кој не се знае да ли ке падне или ке продолжи друго ама баш и не глеам у Црнчево.
Значи во таква формација каде од 10 топки 8 се упатени кон тебе можеш само да стоиш во место да дозволиш топката да те ударе а не ти неа ја гарантирам дека ке дадеш 3 гола.
Тоа е тоа ние шо го збориме, не е ова некој бош тим, туку ова е Ливерпул каде треба малку подобро да се размисли кој ке се става во нападот, дали играч кој допрва пуни едно 22 години (и не е битно) кој во резервите ама баш и не покажал нешто да го користиме како напагач и нашате едниствена надеж да ни е во него, или пак да го ставиме пр. Кујт кој досега има постигнато над 150 голови кој има мок на Змај Трактор и кој не застанува во 90 мин.

Значи поентата ни е тоа дека Н’гог не заслужува да биде првотимец во кој ке се крстиме да ни го реши мечот!

гласини за нов трансфер ...
ќе се воздржам од коментари, некој поупатен со играчот нека даде мислење :)

Нема и шо да се коментира, затоа шо чим не го земавме сега додека беше трансфер периодо ништо од него.

На лето сигурно нема да биде тој во списоците на Бенитез......или па некој друг!:kesa:
Според официјалниот сајт досега објавуваното, на Лето се очекуваат ГОЛЕМИ промени каде ке се потрошеле големи пари!

Само да не биди како годинава, оти и годинава купивме играчи вредни 50 милиони ама продадовме исто толку вредни играчи. В година можи да потрошиме 100 ама да ги продајме торес и Џерард за 110:uvo:

Само да не биди како годинава, оти и годинава купивме играчи вредни 50 милиони ама продадовме исто толку вредни играчи. В година можи да потрошиме 100 ама да ги продајме торес и Џерард за 110:uvo:

Не знам, но се највуваат радикални промени, барем така се кажа, еве сега и информација дека се бараат и нови инвеститори!

Sega se zbori deka ke zimame uste eden grcki igrac koj mn dobro se pokazal skoro na site pozicii a igra ko desen bek a se vika Torsidis.Deckoto e zver a ima 24 godini.Da se nadevame deka ke go zememe nego namesto Milan Jovanovic koja za mene e mn tapa igrac.

Sega se zbori deka ke zimame uste eden grcki igrac koj mn dobro se pokazal skoro na site pozicii a igra ko desen bek a se vika Torsidis.Deckoto e zver a ima 24 godini.Da se nadevame deka ke go zememe nego namesto Milan Jovanovic koja za mene e mn tapa igrac.

Работата е што Јовановиќ е напаѓач, а грков викаш дека е бек. Нас дефинитивно ни треба повеќе напаѓач него одбранбен во моментов. Сепак мое мислење дека со вакви релативно непознати фаци не се освојува титула, треба да се троши ама паметно, нешто како Торес. Подобро еден одличен играч одколку неколку просечни, како и да е, прво мислам дека ќе се решава тренерската позиција па после купување играчи, а секој тренер има различни тактики а со тоа и различни побарувања на играчи.

Тој требаше да дојди во овај преоден рок, како замена за Џонсон кој е повреден, така да ништо од Торосидис.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom