superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Се надевам дека не е сериозно ова шо го кажуваш, Н гог денеска беше подобар од сите други на терен, шо сакаш да напрај кога само реина му додаваше него,немаше никаква акција. Има даено 6 гола досега колку сакаш појке не игра прв тим цело време а има појке гола од Џерард. Бабел е еден вол шо не заслужува воопшто фудбал да игра.
Стиви изглеа грешка утакмица сме глеале!
Ај не мора ние овде да објаснуваме има си стручњаци за тоа како на пр.
David Ngog - 6.5 - His movement along the line kept Bolton's defence busy, and he held the ball up well. Missed a sitter at the start of the second half, and was a little indecisive in his final ball selection.
Денес убеливо најдобар на теренот беше Инсуа, детето беше фантастично во секој поглед, и до некаде ми е мило поради тоа шо нема веке да го глеам Аурелио уствари па и не сум го видел 1 игра 10 поврееден.
Друго што ме радува шо коа излегоја за второто полувреме конечно излезе и правиот Жерард кого го бараме и члекаме цела сезона.
Едноставно како да второто полувреме излезе потполно друг човек на теренот, оној правиот, оној кој ни е и капитен!
ПС. Давид Н’гог ако не ги даваше тие голови тогаш не знам кој треба да ги дава, кога тој е едниствен во нападот, нели логично!