леон мамичка
Genius...
- Член од
- 26 мај 2010
- Мислења
- 135
- Поени од реакции
- 4
Ливерпул срање најголемо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
e toa ti e roj mamata negovaДАЛИ ГО ИЗВАДИ КАЈТ ДА ГО СТАВИ ПОУЛСЕН?:pos2:
не ја глеав утакмицава и можеби затоа не можам да си ги објаснам измениве, лукас на местото на кајт, мирелеш надвор на полувреме...
Delumno se soglasuvam so tebe, ali sepak ke bese odlicno da pobedevme i da igravme pohrabro ( da gi pritisnevme poveke ) mislam deka bez problem ke gi utepavme. Edinstevno sto me nervira kaj Hodgson e toa sto se zadovoluva so malce , kako 1 bod bolje od ic .Јас сум задоволен!!! најискрено мислев дека ќе изгубат од Виган, так да нерешено ми одговара. Она што беше најбитно да не изгубиме и да ја продолжиме серијата без пораз. Со наредни две победи над Стоук и Вест хем сме на коњ. Ајде да бидеме реални, во моментов има одлична 11ка и толку. Нема кој да замени нема кој да ротира и тоа е тоа. Со ваков ростер треба да сме задоволни, од јануари друга песна и други очекувања!
Можеби ама моравме да ги победиме!!!Јас сум задоволен!!! најискрено мислев дека ќе изгубат од Виган, так да нерешено ми одговара. Она што беше најбитно да не изгубиме и да ја продолжиме серијата без пораз. Со наредни две победи над Стоук и Вест хем сме на коњ. Ајде да бидеме реални, во моментов има одлична 11ка и толку. Нема кој да замени нема кој да ротира и тоа е тоа. Со ваков ростер треба да сме задоволни, од јануари друга песна и други очекувања!
лани мислам дека фулам имаше најмногу нерешени утакмици во премиер лигата па затоа е рој задоволен од 1 бод ама ова не е фулам ова е ливерпул и треба да се замисли рој што прави со клубот