Историски пласман на Македонија, за прв пат помеѓу најдобрите 50 во светот!

• Креатор на темата Креатор на темата wARMAN69
  • Време на започнување Време на започнување
за да биде рамноправно на сите второпласирани во останатите групи кај што има 6 екипи ќе им бидат одземени бодовите што ги имаат добиено со екипата која ќе биде последна во истата група т.е. ќе биде како да и во останатите групи има по 5 екипи и така ќе се знае која второпласирана ќе отпадне. Така да ако сме втори имаме подеднакви шанси како и другите.
Ова е сосем точно,значи Македонија има реални шанси за бараж.

Иначе браво за момците и за солидното место во Фифа ранкингот.Само така да продолжиме и да падне Исланд на 15-ти.

Ајде ајдеее честито нека ни е, и ИДЕМЕ НА СВЕТСКО!!!!!

добро е, штом се такви правилата да вториот оди во бараж но некако чудно ми е што Исланд е 100 и некој, јас сум мислел имаат тие нешто подобри...оф оф оф значи против нив мора 6 бода, 4 норвешка, 4 шкотска доколку сакаме светско во африка!

И според мене мора Холандија да ни заврши голема работа...да ги победи сите останати репрезентации и дома и гости па и нас...тогаш би било најреално и најголеми би ни биле шансите...:)

Им честитам на нашиве, Браво, шуќур да мрдниме малце и во фудбалов.

Браво само така нека продолжат па светско првенство да видиме:smir:

Ова ни е најголем ранк досега , но не ни е прв испод 50 место, сме биле и 49. Кој знае - добро, кој не -сега знае.

Кога викам остајте го Катанец он си ја знае работата, само го кукаат безвеза:tapp:

Си ја знае работата ама прашај го колку пари зима ..:):)
Ама оправдано е , си ја врши работата како што треба. Битно негува напаѓачки фудбал.

п.с Одлични се момците. Им посакувам што побрзо да се искачат уште понагоре на Фифа ранг листата па и да бидеме во друг шешир за ждрепките..:helou:

Браво:smir:, ни пошло годинава во сите спортоој :vozbud:

честитки честики :smir:

па ај сега во топ 30, па топ 20, па топ 10 да влеземе :)

јас само го чекам денот кога Македонија ќе игра на европско или светско првенство :oeoeoe:

Ако е така првата да оди директно втората да игра бараж

Имаме шанси само напред Македонијо наша :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom