Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На светско нема шанси
може само да го подобриме ранкот:helou::wink:
На светско нема шанси
може само да го подобриме ранкот:helou::wink:
зошто нема шанси?!
Јас мислам дека овај пат шансите се реални и се зависи од нас.
Мислам дека оваа генерација има мотив за докажување и нема да ме чуди ако се пласираме на светско првенство
Каква корист имаме ние од овој пласман ,. Задоволни сте со рејтинг или со пласман на ЕП или СП , јас со ова второво .
А рејтингот буквално ништо не ми значи , ете , Бугарија е на 15то па никаде ја немаше на последните големи натпреварувања , за Србија и да не говорам . . . Незнам зашто толкаво внимание се посветува на рејтингот кога 18 години после 4,5 натпревари од квалификациите се бориме за четвртото или третото место , шиткаме утакмици со Андора , едвај нерешено на домашен со Естонија и тн и тн .
Сума сумарум , ние 18 години не сме ни учествувале во борба за пласман на големо натпреварување , не сме ја ни осетиле таа еуфорија , се радуваме на нерешен резултат со Англија и на рејтинг а не сме свесни дека сме влезени во онаа фудбалска ера во која секој може да победи секого и во која веке не постојат изненадувања .
п.с. Уште ве лажат комуњариве . <- ( Камискази , не ова мртов пиксел , точка е )
Како може да кажеш дека нема корист ?
Ако успееме да се качиме уште повеке, ке влеземе во појак шешир за наредни квалификации. Тоа ке значи еден силен противник помалку односно полесен противник.
Или во превод, во оваа група што сме сега, место Норвешка можеше да ни се падне Белорусија, Словачка, Унгарија, Велс.