Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено да те прашам.iskreno kazano ... debar isto kako da ne e u mkd ...
Kako be kaj ima pod mostot na vlezot na debar na patot kon Rajcica vrie zmii:pos2::pos2::pos2::pos2:Аман бе... кај си нашол змии, јас две недели ниту една не видов
Инаку Дебар е држава бе, мислиш Охрид само со пониски цени... А за плажите си имаш Македонска и Албанска плажа, нема тука зезанции![]()
Uste eden debarcanec ili???:icon_eek::icon_eek::icon_eek:Iskreno kazano stvarno me iznenadivte so vasive pofalbi,nikogas ne mislev deka taka mislite za Debar.Inace stranata na debar e www.Dibra.gov
ima i na Albanski i Makedonski.
Baba mi i dedo mi se od debat i tamu imame stan i sekoe leto idamUste eden debarcanec ili???
Inace jas ne sum od Debar ali majka mi e rodena tamu. Pozdrav!!!
Kако бе, не си погодил местото да фаќаш рибите инаку има.Сега помалку оти партал со мрежи ги направија.Инаку повелеле сите во Дебар водич ќе ви бидам безпари...Vikendov bev na debarsko ezero i super si pominav. Uf kolku raboti se smenile od koga sum bil posleden pat (pred 7 godini)!! Mnogu e jako Ohrid moze za mal prst da mu se fati. Na debarskata plaza ima se od makedonci, albanci, torbesi (normalno sekoj oddelno si sedi) a kaficite vo debar, slatkarnicite (ke ja izdvojam "Besa" kade sto ima najbolje slatki u makedonija) se polni i mislam deka takva guzva nema ni vo skopje. Samo mnogu zmii ima u ezerovoa i niedna riba ne fativ
kako na debarsko taka i na Radika (edno torbesce mi gi ispofati site
)!!!