- Член од
- 3 март 2008
- Мислења
- 831
- Поени од реакции
- 31
Хммм... Јас колку што знам во Македонија власите додека се сиромашни се Срби а кога ќе се збогатат се Грци... Една од причините поради која на „газдиве“ им беше/е совршено сеедно за колку ја ошуруваат Македонија со приватизациите итн е тоа што немаат никакво Македонско чувство ниту грижа на совест кон оваа држава. Никој не негира дека се сплотени и паметни - очигледно е дека се, ама во последно време да го негираш влашкото лоби не можеш... Ептен треба да си слепец
A ti devojce sto ne napises nekoja disertacija, stom tolku dobro gi poznavas Vlasite a?Pa zar mene , kako Vlav ke mi kazuvas dali sum Srbin ili Grk?
Dali mozam jas da ti kazam tebe i da konstatiram deka si Bugarka????
Sigurno ne mozam, a i obrazovanieto i kulturata ne mi doszvoluva da se spustam tolku nisko, i niz spekulacii i fantazii da navreduvam cela grupa na lugje.Za zal toa ne mozam da go kazam za tebe...
Kolku godini imas 16-17???
I Ljubco Georgievski e Vlav? I Crvenkovski e Vlav?I Kljusev da ne bese Vlav?A potoa moze da gi naredime po vokacija Gruevski,Ahmeti,Dzaferi,Grigorov,Stojan Andov...abe so da ti kazam se Vlav do Vlav izminative 17 godini, sramota sto 'Vlasite" ja opustosija Makedonija.
A izgleda ne te naucila istorijata deka Makedonija gorela,sekogas poradi samite Makedonci odvnatre...razedineti,zavidlivi,zajadlivi, i bez troska sloga doverba,i splotenost!