Во кои држави сте патувале?

• Креатор на темата Креатор на темата DeviL_32`
  • Време на започнување Време на започнување
Бугарија , Грција , Србија , Хрватска , Унгарија , Чешка, Австрија, Германија , Холандијa , Швајцарија , Шведска , Данска , Белгија , Франција ,,

Поаѓам за 1 саат на екскурзија во Будимпешта-Прага-Виена, па се надевам дека преубаво ке си поминам :)(y)

Франција, Шпанија, Португалија, Унгарија, Австрија, Србија, Грција, Бугарија и Македонија. Сакам да ода во Германија, Чешка,Јапонија,Кина,Дубаj...:)

Поаѓам за 1 саат на екскурзија во Будимпешта-Прага-Виена, па се надевам дека преубаво ке си поминам :)(y)

Среќен пат, преубаво ќе поминеш :)

П.С. Како ме нападнаа мене кога пишав прв пат на темава :ROFLMAO:

Egipet, Avstralija, Slovenija, Spanija, Srbija, C. Gora, Albanija, Avstrija, Germanija, Francija, Italija, Turcija, Grcija, Bugarija

Грција, Бугарија, Србија, Босна, Црна Гора, Хрватска, Словенија, Унгарија, Австрија, Италија,
Кнежевство Монако, Шпанија, Франција...

Убеден бев, дека имам пишано.
Бугарија,Србија,Црна Гора,Босна,Хрватска,Словенија,Австрија,Словачка,Полска,Италија,Шпанија,Белгија и Холандија.За понатаму сакам Франција,Англија и некоја Азиска земја Кина,Јапонија...
...Грција, Унгарија, Германија, Франција за малце ми „избега“ пред година дена :(

Иначе од овие пак би сакал да ги посетам: Австрија, Италија, Шпанија, Белгија и Германија, другиве ми немаат оставено некој посебен печат.

Америка,унгарија,романија,бугарија,грција,србија,чешка,полска,словачка,словенија

Турција, Грција, Бугарија, Србија, Црна Гора, БиХ, Хрватска, Словенија, Романија, Украина, Русија, Унгарија, Словачка, Германија, Австрија, Италија, Франција, Шпанија, Португалија, Монако...

Турција, Грција, Албанија,Бугарија, Србија, Црна Гора,Романија, Хрватска, Унгарија,Словенија, Австрија, Швајцарија, Германија, Чешка, Полска, Холандија, Белгија,Франција, Португалија, Италија, Шведска, Данска, Русија и Кина.

Че одам за грчка утре сабајле со кола
Дали ми треба патничко осигурање нешто такви работи

Srbija, Bugarija, Hrvatska, Grcija, Turcija, Slovenija, Avstrija, Germanija, Holandija, Italija i Spanija :)

Србија, Бугарија, Босна, Хрватска, Грција, Романија, Италија, Тајланд, Сингапур, Индонезија, Малезија, Турција, Полска.

Од Балканов почнувајќи: Албанија, Грција, Бугарија, Црна Гора, Србија, Косово (не се смета за држава ама ајде), Хрватска, Словенија, Унгарија, Австрија, Чешка, Германија, Холандија, Франција, Шпанија, Италија, Монако, Ватикан (и тоа е држава)...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom