Во кои држави сте патувале?

• Креатор на темата Креатор на темата DeviL_32`
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дали имам одговорено во темава :confused:

Србија, Црна Гора, Бугарија, Грција, Хрватска, Чешка, Австрија и Унгарија.

цел балкан , чешка , англија , германија , австрија , САД , годинава шпанија и не се враќам 3 години ! :)

АВСТРИЈА,ГРЦИЈА,БУГАРИЈА,СРБИЈА ,ХРВАТСКА,СЛОВЕНИЈА,ТУРЦИЈА,АЛБАНИЈА И БОСНА..

Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bugarija, Slovenija,najdaleku sum bila Tajland i okolu Tajland :)

Србија, Бугарија, Поранешна Османлиска Република Гејлада, Турција, Хрватска, Словенија, Црна Гора, Италија, Франција, Германија, Австрија, Шпанија, Монако, Андора, Таиланд, Сингапур, Индонезија....
и Охрид да! Ама во Република Вевчани не сум бил.

Албанија,Бугарија,Србија,Црна Гора,БиХ,Хрватска,Унгарија,Австрија и летово за прв пат Грција

Србија,албанија,бугарија,грција,косово,хрватска,словеенија, италија... :) летово може и до турција да се појде..

Србија, Бугарија, Хрватска, Словенија, Унгарија, Словачка, Чешка, Австрија, Италија, Монако, Франција.

Грција,Турција,Бугарија,Србија,Хрватска,Косово,Црна Гора,Словенија,Словачка,Чешка,Италија,Германија,Сад - јас сум професионален фотограф и можам да кажам дека САД неможе да се спореди со Европа,има одлични природни богатства кој се одлични за фотографи,но таа култура што ја има Европа они ја немаат.На список ми се Бермуда и Бахама,ке видам што ке кажат тие локации

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom