Ти држи вода муабетот, ама по моја некоја логика ако јас си ја купив иверицата за кујната, но некој друг ја исечил, ја кантирал , ја дизајнирал и пресметал, а јас само штрафилицата во раце и сум ја склопил не ми се вклопува тоа во направи сам. Не е тоа тоа. Додуша некогаш и нема друг избор, ама пак сигурно нема да се чукам по градите како тоа јас све сам работа туку ке отвориме тема со наслов :
што јас имам по дома од инвертар.
или пак што јас дома имам склопено.
Инаку за цевката во духот на темата сепак се мислам да биди оригинална тоест самовиткана. Ни на крај на памет ми паѓа да правам машинче за виткање цевки или пак нешто друго.
Ако ја правам веќе ке ја свиткам рачно и таа ке биди една и единствена на светот со мој потпис на неа, демек оригинал. Ако праша некој ке се вадам од типот дека баш таква сакав да испадни и намерно така ја свиткав инаку ке си одев на бравар да ми ја свиткат. Сега за хромирањето тука појма нема кој хромира нити пак колку кошта тоа задоволство, така да најверојатно и тука ке импровизирам со нешто од своја рака.
Битно е само да му дојди денот, да се решам еднаш. После ке ја средам вака или така или во отпад