Дефиниција за фраер/ка

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Кретен/ка кој/а мисли дека може да манипулира со секого/ја и може во исто време да оди со уште 3 и нема во животот добиено корпа..а доколку ја добие нема да признае дека ја добил/а туку тека тој/таа ја дал/а уствари
e kako uspea ova da go stavis vo poimot FRAER/FRAERKA.

Според лексиконот на он.нет :):):)
фраер = (гер. Freier ерген; љубовџија) лекомислен, безработен млад човек со разуздано однесување.

Според мене фраер е дечко кој ебе а не се фали,туку него го фалат.Е тоа е фраер

ако е тоа имам сосед кој стално го фалат а ебе секоја вечер(и сега е на работа во чешка и се зборува дека цела чешка плаче од него)направил дар-мар :pos2:

Според вас кои се одликите на момче што заслужува да се нарекува пастув?

Сериозно ќе ве молам! Пастувот како феномен ме интересира, вистина или урбана легенда? Чекам посериозни постови!

Кретен/ка кој/а мисли дека може да манипулира со секого/ја и може во исто време да оди со уште 3 и нема во животот добиено корпа..а доколку ја добие нема да признае дека ја добил/а туку тека тој/таа ја дал/а уствари

spored mene tuka opisuvas luge koi se dignati i mislat deka se vrv na svetot i ne znaat so da praat osven da se furaat

Не е фраер оној вика дека е фраер. Вистинскиот фраер не признава дека е фраер....Јас пример не сум фраер...:pos:

ако е тоа имам сосед кој стално го фалат а ебе секоја вечер(и сега е на работа во чешка и се зборува дека цела чешка плаче од него)направил дар-мар :pos2:
нема врска дезинформација никад не сум бил у Чешка:pos2:
Ах штета што немам некоја комшивка Фраерка ко твојот комшија

Според мене фраер/фраерка во правата смисла на зборот е харизматична личност пред се, со смисла за хумор, која шармира ненаметливо се околу себе, која е симпатична (не мора да има манекенска фаца) и најпосле да има некој стил на облекување (кој не мора да биде екстравагантен или премногу стајлиш)
А денес многу млади сфаќаат дека фраер/ка е некоја личност која има многу убава фаца, која дава корпи а никогаш не примила, која може да излегува со повеќе истовремено и кој секогаш ги зафркава "послабите од неа/него", во што секако не би се сложила, тие за мене се се само фраери не.

фраерка ти е типка која знае да ти го спушти вака нешто звучи:
типацот:јас тие што ги ебам не ги прашувам за мислење...
Фраерка:ти со две влегувања тоа го нарекуваш ебење,а она меѓу нозе го нарекуваш к*р ,што го д*каш со пинцета?
Нормална девојка би се укопала одма на лице место ако некој вакво нешто и рече.

Фраер никад не кажува што ебел и како ебел ,дури ни кога го оговараат дека е невин.

Фраер е македонска измишљотина која треба да направи шмизлите и ,,центарските деца" (ја вака си ги викам) да се чуствуваат подобро за себе.
И очигледно успева:nesvest:

е ова е фраер според мене

а фраерка е типка која може да има кого сака а е лезбејка:pos2: хаха се шалам бе
фраерка е типка која може да има кого сака и им ебава мамата на сите

ubavo sreden/sredena so zdrav razum, dobar karakter, domasno vospituvanje...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom