Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
И Миксон беше на трејд блок, ама го трампав за Одел незнам со кого беше, така да сеа не ми е хитно за ресивер, али да видим понуда
Со мене трејдаше Миксон за Одел. Џејмс Конер за Миксон уствари мене ми испадна трејдот, Стилс и Дион Луис се небитни. Ако се врати Левион мислам ќе ми се исплати трејдот, ако не се врати, ќе имам мала загуба, ама не е страшно, се трпи. Исто добро ми испадна трејдов, со оглед дека Сони Мишел се повреди и ќе го нема неколку недели, така да таман се Миксон и Мекафри.

И овој Блејк Бортлс, 1 недела ми е потребен во сезоната и таа успеа да ја усере, ебате тимот селски, тепаа со НЕ суперболот и од тогаш од секоја селска задруга изгубија, кој стигна ги изгази...

upload_2018-10-23_1-58-8.png[DOUBLEPOST=1540261107][/DOUBLEPOST]Македонска лига е подобра за гледање од текмиве на Џајантс

Последно уредено:
Прв пораз на The Lone Rodgers во фантази оваа недела.

Поззз :D.
Не скокам на бендвегон, уште од лани си ги сакам МекВеј и Гоф, Патси чисто од респект, а и реално најубава ми беше од целата понуда на страната. Минесота и ГринБеј грди беа, а Иглс извадоа убави откако веќе порачав.

IMG_20181023_175323.jpg

Имаат шипинг низ цел свет за разумна цена? Прати линк од кај ги нарачуваше :)

Од проблеми со ресиверите а пренатрупан со РБ-ови, со два трејда сеа имам WR трио од Мајкл Томас, Хулио Џонс и Одел Бекам.

Koja ekипа у НФЛ има има потреба од ГМ да пратим ЦВ :icon_mrgr:

Bortels pak ke bide prv QB protiv Eagles.

Ajmo decki 1.60 casti bet365. Top moze i so fudbal da si ja vrzete na prvo livce posto e od 14:30 vo London.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Имаат шипинг низ цел свет за разумна цена? Прати линк од кај ги нарачуваше :)
НФЛ шоп, официјалната. Ми ги донесе другарче што беше Америка преку летово, за интернационален шипинг не проверив би требало да е доста скапо, а има и НФЛ шоп Европа, исто онлајн, само таму премал избор има на работи.[DOUBLEPOST=1540326095][/DOUBLEPOST]upload_2018-10-23_22-21-32.png

НФЛ шоп, официјалната. Ми ги донесе другарче што беше Америка преку летово, за интернационален шипинг не проверив би требало да е доста скапо, а има и НФЛ шоп Европа, исто онлајн, само таму премал избор има на работи.[DOUBLEPOST=1540326095][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 198587
Да ги ебам $25 за шипинг плус 23% данок
Никад, ама сестра ми иде накај мкд у ноември може да и нарачам :)

Да ги ебам $25 за шипинг плус 23% данок
Никад, ама сестра ми иде накај мкд у ноември може да и нарачам :)
Имаат секој ден различни понуди за фри шипинг унутар САД, некогаш е над 50 долари порачка, некогаш 25, некогаш без лимит, еве сега имаат попуст на многу работи и до 60%, секогаш има по нешто. Стасуваат за 3-7 работни дена, ама порачај си посовреме, едната ми стигна предвреме, другата каснеше 3-4 дена, од Невада некој магацин дури ми ја копаа.

После Илај Епл, Џајантс го трејдаа и Дејмон Снекс Херисон у Лајнс за пик од 5-та рунда кој Детроит го доби од СФ у трејдот за Томлисон.

Еден од најдобрите run stoping ДТ у лига. Гуд џаб Боб Квин, гуд џаб !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom