Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Нападов на Пекерс играше во 1/4, одбранава во 4/4 и на крај пак Aaron to the rescue, а и Крозби се искупи утамицава. Лудило се сезонава, каква комедија е цела дивизија лудница ќе биде таму.
Btw, кој е The Lone Rangers на фантази?

И да, HE IS A VERY BAAAAAAAAAAAD MAN

Јас па малер сум, планирав оваа да ја гледам и сум заспал и сега станувам за на факултет и гледам што направил Роџерс...:cuc::cuc::cuc:

Ќе мора сега да ја слегнам утакмицата и да ја гледам после.

Сони е одличен, само не беше приоритетен за да инвестираат прва рунда пик во него. А и офанзивната линија гази моментално, многу работа му завршуваат.

Искрено мислам дека НЕ ги имаат најспорите лајнбекери во лигата и мислам дека кај и да е ќе има трејд за брз лајнбекер. Нападот полека влегува во втора брзина, функционира барем, иако ова дефинитивно не е врвот на нивната игра, повеќе е резултат на лошата игра во одбрана на КЦ, дечките ако не се подобрат мислам дека пак ќе јадат пораз во првиот натпревар во плејоф, едноставно без одбрана на барем солидно ниво (топ 15 во лигата) нема што да бараш во плејоф, овие гревовиве играат со темпо да бидат најлоши во историја по дозволени јарди.

Лајнбекер го имаат Донта Хајтауер кој е топ 5 инсајд лајнбекери и е одлично платен за тоа. Вистински дефанзивен квотербек е и се врати скорз после повредата. За аутсајд не трошеле никогаш пари, баш кога требаше да го платат Чендлер Џонс парите му ги дадоа на Хајтауер. Така да топ си се НЕ, како шо клика нападат и ќе го контролираат времето ќе му даваат повеќе време за одмор на одбранта и се ќе биде во ред.

П.С. HE IS A BAAAAAAD MAN

Да му ја ебем ја бившата ма Бад манот.

Седев до 5 ипол да го видим како губи и посраја све тија 49тките, ви ебем семката и името глупо, најглупо на свет.

Хрк пу

Читам на социјални мрежи многу викаат судиите им ја дале на Пекерс заради illegal contact фаулот. Прво, да, можда беше на раб, али претходно во една акција имаше чист PI против 49ките што не беше суден.

Лајнбекер го имаат Донта Хајтауер кој е топ 5 инсајд лајнбекери и е одлично платен за тоа. Вистински дефанзивен квотербек е и се врати скорз после повредата. За аутсајд не трошеле никогаш пари, баш кога требаше да го платат Чендлер Џонс парите му ги дадоа на Хајтауер. Така да топ си се НЕ, како шо клика нападат и ќе го контролираат времето ќе му даваат повеќе време за одмор на одбранта и се ќе биде во ред.

П.С. HE IS A BAAAAAAD MAN

Хајтауер БЕШЕ топ5 инсајд лајнбекер пред да го фати наплив на повреди. Моментално сеуште се враќа во форма и полека се подобрува, ама далеку е од машината пред повредите. Згора на тоа, секогаш бил слаб во coverage, затоа и стално е споен со помал брз лајнбекер. Чендлер Џоунс е ДЕ, мислам претходно имам пишувано подетално зашто мислам дека не го продолжија. Како и да е, не очекувам дека ќе склопат трејд за некој прескап играч, туку некој од калиброт на Касиљас или Ајерс пред некоја година што ги земаа (Ван ној е најдобриот пример, играч што не беше искористен како што треба во друг тим). Буханон од Аризона ми личи како добра мета.

Нападов на Пекерс играше во 1/4, одбранава во 4/4 и на крај пак Aaron to the rescue, а и Крозби се искупи утамицава. Лудило се сезонава, каква комедија е цела дивизија лудница ќе биде таму.
Btw, кој е The Lone Rangers на фантази?

И да, HE IS A VERY BAAAAAAAAAAAD MAN
Јас сум Lone Rogers, името е по лошиот чичко од ноќеска, што конечно почна да си ја оправдува позицијата на која беше драфтнат и почна да носи победи :D

Ајде и тука...нека му дадат MVP на Грли, не е хумано ова што го прави.

Спавате ли мирно хејтере кема њутона? :D

Амари Купер во Далас за пик од прва рунда. Идеме на Супербол!!! :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Последно уредено:
Амари Купер во Далас за пик од прва рунда. Идеме на Супербол!!! :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Леле за Амари слипи хендс Купер дадоа пик од прва рунда :icon_lol::icon_lol:
Вакви ресивери има да ги ринеш у 3-4 рунда

Иначе видите бе тамо пуштив трејд понуди, нема одговорено никој.
Ако не ви се свиѓаат одбијте ги, да не ми седат тука цело време :icon_mrgr:

@Shashe види кај мене, од Керион Џонсон другите свите би ги трејдал за добра понуда.
И Миксон беше на трејд блок, ама го трампав за Одел незнам со кого беше, така да сеа не ми е хитно за ресивер, али да видим понуда

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom