Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку... Спорт Клуб давале УФЛ (УСФЛ? ХФЛ? не знам се искомбинираа више не знам ни како се викаат..) ако некој сака да гледа, јас баш сега дознавам :eek:

Вечер на СК1 во 23 е финалето

Не е лошо полека да се спремаме за фантаз, за негде 3-4 недели од сега би правеле драфт, можда не е лошо да пишеме сите тука кои би играле.

Џабе се пријавуваме додека не се појави комишот што ја правеше лани лигата :D
А видов дека е реактивирана ако не се лажам, фали уште да се појави на темава.
Здравје, има време, ваљда ако би правеле драфт би било негде...шо знам, 1 септември или слично така да... уште 2 недели време имаме да се собереме

Џабе се пријавуваме додека не се појави комишот што ја правеше лани лигата :D
А видов дека е реактивирана ако не се лажам, фали уште да се појави на темава.
Здравје, има време, ваљда ако би правеле драфт би било негде...шо знам, 1 септември или слично така да... уште 2 недели време имаме да се собереме
@ElNinho ли е комишот? Да му пишам на фб дека го барате тука. :D

Ако случајно фали човек за да бидеме парен број (ако тоа е релевантно за играта), ќе играм и јас.

Инаку, прва позвучна повреда (барем од тоа што имам пратено досега) - рукито QB на Минесота, JJ McCarthy аут цела сезона после операција на менискус.

Рестартирана е лигата. :D

Драфтот го пишав за 31 август, 19:00, ако сакате друг термин, предложете.

Пишете кој сака да игра, името на тимот и дали игравте лани или сте нов играч.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom