Tonchie
BATTERY +
Ламар не трчаше ко што треба. Одбраната на Рејвенс беше у Ерик Кантона филм влезена. Одбраната на Чифс направи два фамбла во критични моменти, и тоа е...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека сакав уште тогаш да ти реплицирам ама - не може Purdy да е преценет кога е буквално последен пик на драфт и заработува испод 1 милион по сезона?Пенис пореметил Пардју прецененкото. Ах Ден бе денес ли мораше толку да заебеш.
И на тој Рејнолдс све да му ебем женско по дома
Мислење за free agency периодов? Некако до сега не ми изгледа ниту една екипа дека нешто премногу е влезена во all in моуд, ко да имаше претходниве години барем една екипа што ќе растури со играчи и сите одма ќе ја хајпаат, ама сега за сега се ми изгледа нормално, барем од аспект на екипи што треба да се борат за СБ.
Стилерс и Вилсон ќе бидат барем позабавни сега за гледање, го поштувам Вилсон, ама не знам што да мислам. Барем со поголем интерес ќе ги гледам сега, ама немам никакво предвидување што би направиле.
Мајк Вилијамс е баш човекот за Арон, ако е здрав после повредата стварно мислам Џетс ќе бидат озбилни следнава сезона, ми се свиѓа тој потег, ако го средат драфтот ќе биде добро
Воедно едвај го чекам драфтот, ќе биде тука многу битен драфт за многу екипи како никогаш до сега.
Јас да сум ГМ ќе одам YOLO и ќе го трејдам првиот пик.
До сега се тешко срање Чикаго, не е дека ако не го земат Калеб ќе сменат нешто ептен за да не вреди ризик.
А јас лично, со моето лимитирано колеџ знаење...не ми изгледа ко Калеб да е пар нивоа над фаци ко Џејден, Пеникс, Меј...
Баш ме интересира која екипа ќе го земе Пеникс, ептен флуктуира неговиот драфт сток, а ми фати око уште пред плејофот во колеџ како мој тип на играч. Па после тоа сите го забележеаа во полуфиналето...и пак некако го баталија после следната утакмица....
Мислам дека peak-от на Пеникс е многу висок, ако е одбран од квалитетна организација што му одговара мислам дека за пар години од сега може луѓе да го гледаат драфтот и да се чудат како не го одбрал никој порано.
Мајк Вилијамс е баш човекот за Арон, ако е здрав после повредата стварно мислам Џетс ќе бидат озбилни следнава сезона, ми се свиѓа тој потег, ако го средат драфтот ќе биде добро
Apsolutno se soglasyvam, samo edna korekcija na tvojov post, i ova e moe mislenje poso dve godini veke gledav college fudbal paralelno so nfl.
JJ ima povisok ceiling od Caleb. Caleb gi atributitite koi momentalno se vo moda , a.k.a Mahomes looking throws and runs out of the pocket. JJ ima povisok football IQ , sitw go obvinuvaat deka e sistmski QB i deka samo zaradi trenerot osvoija Natty , ama detevo e mnogy potceneto.
Pratis NFL koj e najbaran QB , toj sto pravi WOW so sekoj vtor poteg ama nema rezultati, ili toj sto moze da go vidi najlesniot pass / run vo najkratko vreme i samo da go dvizi chains forward?
Caleb a prviot arhetip , JJ e vtoriot.
Pogoloem e sega kaci i tazina koja ja nosi dobro na negovata gradba.... Mislam deka detevo ke ostane dostapno do 9 tiot pick, Denver ke trejda so Chicago za devetiot pick, i ke odi nagore za da go zeme JJ i ova kw bide Wow potegot za kij ke se zbori ovaa sezona...
ГМ-от им е тата-мата, иако можда требаше да мењаат тренер, ама ајде, ќе видиме, можда ќе напраат ресет на културата од последниве неделиEagles imase najdobar Offseason do sega od site, spored mene.
Не знам дали е ова момент кај што сум идиот ама... буквално прв пат у живот го гледам зборот пртлијач и неам поим што значи (ама можам да сфатам од контескт деЈас сум за Џетс од 2010, ама се пртлијач.
Пуздер/Катастрофа. Еден сограѓанин отиде на квиз и требаше да наброи зборови на П, и тој опали со Пртлијач. И од тогаш го ставив зборот во речник.Не знам дали е ова момент кај што сум идиот ама... буквално прв пат у живот го гледам зборот пртлијач и неам поим што значи (ама можам да сфатам од контескт де)