Затоа и реков, десетина години, таа може и да беше последната на ПЦ пред Маден 19.Jas ja igrav madden 08 na pc ne zaebavaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа и реков, десетина години, таа може и да беше последната на ПЦ пред Маден 19.Jas ja igrav madden 08 na pc ne zaebavaj.
Можеби зашто Роб беше еден од клучните играчи на Том и фокусот бил на него, има 20+ утакмици повеќе и покрај повредите (не знам колку отсуствувале двајцата), дупло повеќе ТД за кои треба да се изборишШто ќе се случи прво - Махомс ќе влезе во ХоФ или Брејди ќе се пензионира?![]()
Прегледај го приврзокот 282291
Автоматски споено мислење:
А еве и уште нешто што искрено...не ни знаев
Прегледај го приврзокот 282292
Се некако мислев дека Келце е 3 години помлад или шо знам
Секоја чест како останал injury-free во споредба со Гронк![]()
![]()
![]()
![]()
Gronk sekogas odese na money for fame frazata , t.e no pain no fame, i ne se pazese voopsto, za razlika od nego Kelce, e konstanten i koristen po utilizirano, poslednite 3 godini od karierata na gronk , vo pats edinstveno zadozeni za catch game points bea gronk i onoj bivsiot QB so prejde na reciver mu go izumiv imeto, zatoa za da dobie poeni brejdi ili belichek, gronk se sjeba skroz, nemase low risk ili high risk situations za nego, toa bea samo opportunities. Kielce e dryga sverka , se pazi, konstanten e , vidi ja vradbata na kielce i gronk, se seoavas kolkav bese gronk edno vreme ?? Morase da smeni sekakov nacin na zivot za da stane toa sto e sega , a sega e kako kelce , ama ne mi se tie jarditw , nw mu se tie tacdaun brojkite , a kelce ne se mwnuva covekot samo si busiШто ќе се случи прво - Махомс ќе влезе во ХоФ или Брејди ќе се пензионира?![]()
Прегледај го приврзокот 282291
Автоматски споено мислење:
А еве и уште нешто што искрено...не ни знаев
Прегледај го приврзокот 282292
Се некако мислев дека Келце е 3 години помлад или шо знам
Секоја чест како останал injury-free во споредба со Гронк![]()
![]()
![]()
![]()
Reakcijata mi e na na tvojot post tuku na toa ke naoravat od igrataYou've heard of
"Мора да се интервјуираат малцинства пошто..umm..umm..расизмот е лоша работа и затоа мора да се даде посебна шанса на одредени луѓе поради нивната раса"
You've heard of "Зошто никој не му дава шанса на КБ што беше на клупа последните сезони и се откажа од играње фудбал, а му даваат шанса на некој што растура во лигата од година во година"
You've heard of "Екипите што ќе вработат малцинства ќе добијат екстра пик пошто...umm...um...расизмот и преферирање на една раса е лоша работа и затоа мора да се бориме со тоа поради тоа што ќе мора одредена раса да биде преферирана од другите"
Now get ready for:
Прегледај го приврзокот 282300