Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam zosto ama od taa divizija Falcons najsimpaticni mi se.

Lani imaa pobedi protiv Eagles, Saints 49rs. Taa protiv Saints im bese epten pro.

Sent from my iPhone using Tapatalk

7a385bd524f6c7c48ca5659f7bb1e2d3.jpg

[emoji16]

Гронк немаше некој договор дека ако се враќа би се вратил у Петриотс?

Гронк немаше некој договор дека ако се враќа би се вратил у Петриотс?
Имаше уште 1 година договор со Патриотс,а никогаш формално не се пензионира за да се врати таму беше тој :)

Od kolku saat e vecer biranjeto?

Кој кур бе, кој ќе се објаснува до крајот на животот "aa ti glory hanter si prethodno za pets si bil hehe" чоек да му е страв Брејди дрес да си земе :D

Глорихантери примаме само ако ги изгледате сите сезони со Гленон, Гарсија и Фримен.
...до душа ова не е ни така лошо, пар од овие сезони не беа очајни :D

После тоа да ги изгледате сите делови од Human Centipede за да научите како изгледа разочарување, очај, грозење и губење на секоја надеж за позитивна иднина

И после тоа ...ако прифатите дека најверојатно тимот ќе оди 7-9 и ќе пропушти плејоф позиција благодарение на 4 порази по ред и/или career ending повреди на Брејди и Гронк....онда моооожеби ќе бидете примени во фандомот :D

Иначе ок е трејдов, криво ми е што ваљда ОЏ ќе го шитнат, ако постои шанса да остане....топ..ама чисто сумњам, и би немало логика :(

Штета, ама ете, за една сезона да се задоволи Брејди и да се проба нешто..вреди.

А дури не е ни една. Две се.

Топ.

Идеме вечер all in на офанзивна линија драфтање :D
Автоматски споено мислење:

И НЕ добија пик од 4та рунда :popce:
Не знам ова у каков тон да го читам :/

Еден од најдобрите ТЕ на сите времиња и седма рунда пик во замена за четврта рунда?? Хаха, овие Петс не се као порано, малце се зезнаа, има сезона-две добри во Гронк, башка името врши работа за 50-50 фаули со судии, башка ќе има концентрација на одбранта кон него па ќе се отворат и други офанзивци

или

Леле бе, добија четврта рунда пик за пензиониран човек со милијарда concussions, играч што почесто ќе оди во болница него ли на терен, со нога ипол во пензија, човек што ќе се пијанчи и курва секоја вечер во Флорида..

...и двете држат вода :D

Кој кур бе, кој ќе се објаснува до крајот на животот "aa ti glory hanter si prethodno za pets si bil hehe" чоек да му е страв Брејди дрес да си земе :D

Глорихантери примаме само ако ги изгледате сите сезони со Гленон, Гарсија и Фримен.
...до душа ова не е ни така лошо, пар од овие сезони не беа очајни :D

После тоа да ги изгледате сите делови од Human Centipede за да научите како изгледа разочарување, очај, грозење и губење на секоја надеж за позитивна иднина

И после тоа ...ако прифатите дека најверојатно тимот ќе оди 7-9 и ќе пропушти плејоф позиција благодарение на 4 порази по ред и/или career ending повреди на Брејди и Гронк....онда моооожеби ќе бидете примени во фандомот :D

Иначе ок е трејдов, криво ми е што ваљда ОЏ ќе го шитнат, ако постои шанса да остане....топ..ама чисто сумњам, и би немало логика :(

Штета, ама ете, за една сезона да се задоволи Брејди и да се проба нешто..вреди.

А дури не е ни една. Две се.

Топ.

Идеме вечер all in на офанзивна линија драфтање :D

Не знам ова у каков тон да го читам :/

Еден од најдобрите ТЕ на сите времиња и седма рунда пик во замена за четврта рунда?? Хаха, овие Петс не се као порано, малце се зезнаа, има сезона-две добри во Гронк, башка името врши работа за 50-50 фаули со судии, башка ќе има концентрација на одбранта кон него па ќе се отворат и други офанзивци

или

Леле бе, добија четврта рунда пик за пензиониран човек со милијарда concussions, играч што почесто ќе оди во болница него ли на терен, со нога ипол во пензија, човек што ќе се пијанчи и курва секоја вечер во Флорида..

...и двете држат вода :D
И двете држат вода, ама ја мислев дека у гз се праени и дека им е дар од господ што се врати Гронк и им даде 4та рунда пик.
:D

Он секако беше завршен со НЕ, немаше да се враќа, особено без Том.

Не знам дали да глеам вечер, Стилерс немаат пик, џабе ќе дремам, на маса ќе спијам :)

Ајде господе ако те има вечер докажи, Чејс Јанг некако нека падне до трет пик

Хрк пу

Последно уредено:
Ви текнува на целиот #TankForTua хајп пред некое време? :D

Ај да видиме што ќе испадне...може да испадне нешто од овој ако е мотивиран чоек со chip on his shoulder, особено што ете, не е ни топ 3..па нема ни притисок ептен да има..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom