- Член од
- 31 октомври 2017
- Мислења
- 255
- Поени од реакции
- 209
Прошлата недела на подкастот рекоа дека ќе даваатЌе даваат драфт на СК?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прошлата недела на подкастот рекоа дека ќе даваатЌе даваат драфт на СК?
Гронк немаше некој договор дека ако се враќа би се вратил у Петриотс?
Имаше уште 1 година договор со Патриотс,а никогаш формално не се пензионира за да се врати таму беше тојГронк немаше некој договор дека ако се враќа би се вратил у Петриотс?
2Od kolku saat e vecer biranjeto?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не знам ова у каков тон да го читам :/И НЕ добија пик од 4та рунда![]()
И двете држат вода, ама ја мислев дека у гз се праени и дека им е дар од господ што се врати Гронк и им даде 4та рунда пик.Кој кур бе, кој ќе се објаснува до крајот на животот "aa ti glory hanter si prethodno za pets si bil hehe" чоек да му е страв Брејди дрес да си земе
Глорихантери примаме само ако ги изгледате сите сезони со Гленон, Гарсија и Фримен.
...до душа ова не е ни така лошо, пар од овие сезони не беа очајни
После тоа да ги изгледате сите делови од Human Centipede за да научите како изгледа разочарување, очај, грозење и губење на секоја надеж за позитивна иднина
И после тоа ...ако прифатите дека најверојатно тимот ќе оди 7-9 и ќе пропушти плејоф позиција благодарение на 4 порази по ред и/или career ending повреди на Брејди и Гронк....онда моооожеби ќе бидете примени во фандомот
Иначе ок е трејдов, криво ми е што ваљда ОЏ ќе го шитнат, ако постои шанса да остане....топ..ама чисто сумњам, и би немало логика
Штета, ама ете, за една сезона да се задоволи Брејди и да се проба нешто..вреди.
А дури не е ни една. Две се.
Топ.
Идеме вечер all in на офанзивна линија драфтање
Автоматски споено мислење:
Не знам ова у каков тон да го читам :/
Еден од најдобрите ТЕ на сите времиња и седма рунда пик во замена за четврта рунда?? Хаха, овие Петс не се као порано, малце се зезнаа, има сезона-две добри во Гронк, башка името врши работа за 50-50 фаули со судии, башка ќе има концентрација на одбранта кон него па ќе се отворат и други офанзивци
или
Леле бе, добија четврта рунда пик за пензиониран човек со милијарда concussions, играч што почесто ќе оди во болница него ли на терен, со нога ипол во пензија, човек што ќе се пијанчи и курва секоја вечер во Флорида..
...и двете држат вода![]()