Така нешто ќе му дојде. Се излакомија за ТД, а имаа продолжување во рака.
ГРОНК Д ТЕНК!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така нешто ќе му дојде. Се излакомија за ТД, а имаа продолжување во рака.
УТАКМИЧИШТЕ!![]()
Правилна одлука беше, изгуби контрола врз топката при приземјувањето. Таму требаше да си падне на линија од 1 јард, и брзо да се постават на скримиџ.
УТАКМИЧИШТЕ!![]()
Правилна одлука беше, изгуби контрола при приземјувањето.
Ако во други утакмици судиите грешеле (а грешеле) не значи дека и сега треба да грешат. Никогаш немаше да ја сменат одлуката ако немаа доказ за тоа.Абе дај не играј курот, какви све не фаќања имало годинава, ова е греота да судиш инкомплит бе.
Ако во други утакмици судиите грешеле (а грешеле) не значи дека и сега треба да грешат. Никогаш немаше да ја сменат одлуката ако немаа доказ за тоа.
Коментаториве врска немаат.
Ваква кражба од страна на судиите се случи и овие ни збор не кажаа само се "Па ок, ете тоа е"..
Ова е буквално истото што се случи со Англија-Германија на СП и голот на Лампард.....СО ТАА РАЗЛИКА ШТО ТУКА ИМА ПОВТОРНО ГЛЕДАЊЕ НА ПОТЕГОТ ОД МИЛИЈАРДА АГЛИ
Ова е една од најголемите кражби во НФЛ воопшто, има за ова да се збори цела недела во САД (а коментаториве си го прифатија како факт лол)
Не знам за кои коментатори збориш, ама и на СBS Тони Ромо рече дека ова според правилата е инкомплит.
Заклучокот би бил дека судиите досудија по правило, но згрешија.
Ко што пишав, сместа би укинал вакво глупо правило...
Ок, ја и ти знаеме, Тони Ромо не знае. Еве ќе прокоментира и Mike Pereira, да видиме што е неговото мислење. https://twitter.com/MikePereira?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^author Еве што вика он. (ова е човекот кој го консултираат Fox секогаш кога има дилема околу ситуации)Десната рука цело време му е на топка, и кога ја допира травата, губи контрола само со левата рука не целосно. Нема бабл, топката не одскокнува, не ме јеби.
Чиста украдена победа на стилерси од судиите, чиста !
Не гледам каква врска има твитот на „Џеси“?Stupid rules BITCH!!!
Од останатите вести Гарополо си владее и после 2014, 49ерс имаат 3 врзани победи.
Giant dude holding a ball, hitting the ground, things move. Не сакам да се правам експерт за спорт шо го пратам кратко, ама има некои правила во спортов што се толку недефинирани и така смешно делуваат некогаш...Уште не ми е јасен фамблот на Џетси против Петс кога топката воопшто не ја допира земјата.Не гледам каква врска има твитот на „Џеси“?Освен што неговото име во ББ е исто со типот што за малце ќе ја решеше утакмицата против НЕ.
Иначе што се тиче Гарополо, нема да се изненадам Бил да го врати во НЕ откако ќе се пензионира ТБ. 26 години има, уште е млад. Секако, зависи од тоа какви игри ќе прикажува и понатаму.