- Член од
- 25 мај 2016
- Мислења
- 419
- Поени од реакции
- 663
Што бидна, ќе правиме ли тим?![]()
Тешко малце одат работите. Во контакт сум со некои американци но финансиите и недостатокот на опрема си го прават своето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што бидна, ќе правиме ли тим?![]()
Encarnacion![]()
ќе се степаат ли пак Баутиста и Одор![]()
ако не не подржувате кога губиме 1-10 не не подржувајте кога губиме 3-5
многу тешко да се вратат, исто како ред сокс, една од најдобрите офанзивни екипи во регуларниот дел се мачи да постигне ран..
да видиме и нетс дали ќе флопнат, добро се држат сега за сега![]()
Така што мислам дека се е можно.
А бе види...ја МЛБ не ни пратам нешто многу..за Репторс си навивам у НБА....а со оглед на тоа што не пратам нешто МЛБ решив да им праќам позитивни вибрации на Торонто...чисто поради тоа што навивам за Репторс.![]()
@dragonsky
гледам си пишал дека си за блу џејс, ти и за репторс си мислам.. да не имаш тетка во Торонто или слично..
не, сериозно, пиши какви се твоите очекувања против индијанс..
моите (не буквално) нетс иако дозволија брејк супер играат, вечер е многу важна иако морам да признам Гонзалез не ми влева баш самодоверба.. најинтересен дуел е, другите се метли..
А бе види...ја МЛБ не ни пратам нешто многу..за Репторс си навивам у НБА....а со оглед на тоа што не пратам нешто МЛБ решив да им праќам позитивни вибрации на Торонто...чисто поради тоа што навивам за Репторс.![]()
@dragonsky
гледам си пишал дека си за блу џејс, ти и за репторс си мислам.. да не имаш тетка во Торонто или слично..
не, сериозно, пиши какви се твоите очекувања против индијанс..
моите (не буквално) нетс иако дозволија брејк супер играат, вечер е многу важна иако морам да признам Гонзалез не ми влева баш самодоверба.. најинтересен дуел е, другите се метли..