Дали сите женски се исти во однос со љубовта?

• Креатор на темата Креатор на темата ZS_
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво сеа, џам ќе свиткаш со песнава.
Темава се полни со сваштарии, и точаци извозивме, и до авиони стасавме, и сите девојки се спонзоруши, машките исто така...
Зоки шо навива за Арсенал излапал некоја женска два пати, па оваа му се скарала, и он со неговите 17 години донесе таков wow заклучок дека сите жени се исти, и баба му, и тетка му, и сестра му...

Wanna bee sponzorush nieden ... toa e fakt bidejki rece deka se Klosharki site SPONZORUSHI od edna do posledna ... ti si toj koj se licka i saka da stane kako niv ...taka li ucis da masko treba da se izgraduva za da brkne BOGATA devojka ????

Vrednuvanjeto ti e pogresno totalno izmesteno i ti toa go kaza ne te tepav jas po usi da si se izdades ... pa uste prasuese dali mislam dali devojkite se popametni od maskite kao se cudis toa e mozno ... ja ti rekov JAS ZNAM DEKA SE POITRI jas im se divam duri...

Ti se faleshe deka si kao fraer oti neli ebesh bez pari ... i taka nataka eden ton nebulozi ... jas samo te chitam i ti se smejam na toa kolku si plitkorazmisluvach... ups and downs ...creatinot diga li diga a ?

Idi digaj tamu na kosa klupa biceps ... 100 evra toj zimal od vezbanje na devojki koi u son ne mu doagaat na obicniot smrtnik ko mene jaden ruzen i poln so salo hahahahaha

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Sponzorush sponzorush nikad zenska nema da fatish na forumot ... utata ... sponzorush ...sponzorush hehehehehehe :pos2: :pos2::pos2:

Ne be dusho ...poentata moja e deka normalna ke go izbere toj so kolata a ne toj so tocakot ...dvajca identicni bliznaci so ist muabet ako se koj ke go izbere aj sea realno ????

Нооормално дека ке го изберам тој со колата шо ке ми е мене точак кога можам да се возам во кола , и кога уште не мажена јаас сум возела кола па нормално дека сакам и ќе сакам кога ке се мажам мажот да има кола ( наместо точак ) ова е најреален муабет никој/а не би сакала да живее во голтарство . Не да биде богаташ , али не ни да има точак само.

Не сакав ова да го кажам,ама веќе ми прекипа со тој пуст точак,па точак:zid:
Кога тргнав со дечко ми имаше точак т.е. првпат го видов на точак и ми се допадна,се запознавме,се засакавме и уште сме заедно и се сакаме!
Ама еве сеа има и мотор и кола,што треба да му се скарам,зш сеа си стекнал да си купи мотор и кола?:uvo:

:helou:Така белла налути се !. Е има доста случаи како твојов кога со тек на време човек си заработува и си купува сигурно дечкоти си работи доста чим си купил и кола и мотор , блазе тебе !
Ама кога го возел точкот сигурно имал повеќе парички в џеб ?
Најдобар одговор до сега од белла :smir: :helou:

a be luge,za da bide nekoj dobar partner ili partnerka treba da poseduva mnogu raboti(megu koi i pari,a ne samo pari.i ne se ni oddaleku site zeni isti,a uste pomalku ne se site sponzorusi.
i WINSTON batka uste ednas ke ti kazam,sekoj normalen(bilo masko bilo zensko)koga ke bira pomegu devojka/decko so tochak i devojka/decko so kola)ke ja/go odbere taa/toj so kola(vo slucaj toj/taa da ne poseduva kola i da mu/i e bitno barem drugiot da poseduva).i ne znaci deka ke go napravi vistinskiot izbor,sto ako posle toj so kolata ostane bez nea i stane goltar,a toj so tochakot se zbogati(pa trkaloto se vrti,denes si dole ,utre gore i obratno)),mnogu faktori se tuka presudni,a ne samo momentalnata finansiska sostojba(koja sekogas se menuva).
i uste ednas ke kazam NE SE SITE ZENSKI ISTI,nekoja bi ja odral do gola koza,so nekoja bi bil zatoa sto ja sakam,a za nekoja bi dal se sto imam,i poveke,zavisi od devojkata.a istoto e i kaj devojkite koga biraat decko.

a eve vi go za primer deckoto koj gi ima legnato skoro site najjaki modeli,akterki,DZET seterki i dr.i po kogo site najjaki sponzorusi,i zeni i sl.secat veni,i davat ogromno bogatstvo,t.e. davaat se sto imaat za barem samo edna nok so nego:
10.jpeg

050806_151721-11258_markus3.jpg

@WINSTON
samo uste ednas i veke ne ti objasnuvam,NE SE SITE ZENSKI ISTI I NE SE SITE ZENSKI SPONZORUSI,mnogu e prosto, za nekoja devojka sto tebe ti se potrebni teski milioni ,i muabet da i napravis, na nekoj kako MARKUS ne mu e potrebno ni para,duri i taa ista devojka(za koja na TEBE ti se potrebni teski milioni za istoto) dava teski milioni za i muabet da mu napravi ne nekoj kako MARKUS. i NE SE SITE ZENSKI ISTI I NE SE SITE ZENSKI SPONZORUSI.i jas mnogu ubavo go znam i nemam nikakov problem so toa,a ti izgleda imas.a i toa ne e moj problem,jas mozam i so pari bez pari da fatam nekoja.

A pa kazi taka be lepi , deka ti si i wanna bee MARCUS :pos2:

Ne ti se cini deka si malce star za takvo tripanje ? 28 godini helooou :tapp:

I sto mislis ti pickite pagaat u nesvest a go vidat MARCUS a ?

Za tvoe info MARCUS e gay kako i 90 % mashki manekeni ... isto ko i RICKY MARTIN ...

Umesto da bidesh gay MARCUS lover bidi bre pussy lover , camon over we have yelow pussy, big pussy , small pussy , black pussy ... e jebiga nema MARCUS pussy al ko za tebe ke go nasminkame markus so karmince ima da bidete super PAR.

E sponzorushi se ( 95 % ) ama ti si pogolema sponzorusha i od niv RENTGENU hahahaha

i site isto se ponashaat u situacii toa e genski ... bidi plachipichka bez mozok ala Marcus i nadaj se deka bez pari i SLAVA ke bides nekoj i nesto i SEKOJA ke te batali dur kazesh keks.

Znaci po tebe rodi me majko MARCUS i frli me na bunishte :tv:

Suva lepota ne plaka smetki :nenene:

:pos::pos::pos:
А сега и јас да прашам, Алек67, зошто, оо зошто си ни постирал слики од Маркус?

И битното, дали сакаш да кажеш дека жените се сите "исти" во однос на љубовта, ама со НЕКОИ "Маркус" мажи се уствари подобри?

A pa kazi taka be lepi , deka ti si i wanna bee MARCUS :pos2:

Ne ti se cini deka si malce star za takvo tripanje ? 28 godini helooou :tapp:

I sto mislis ti pickite pagaat u nesvest a go vidat MARCUS a ?

Za tvoe info MARCUS e gay kako i 90 % mashki manekeni ... isto ko i RICKY MARTIN ...

Umesto da bidesh gay MARCUS lover bidi bre pussy lover , camon over we have yelow pussy, big pussy , small pussy , black pussy ... e jebiga nema MARCUS pussy al ko za tebe ke go nasminkame markus so karmince ima da bidete super PAR.

E sponzorushi se ( 95 % ) ama ti si pogolema sponzorusha i od niv RENTGENU hahahaha

i site isto se ponashaat u situacii toa e genski ... bidi plachipichka bez mozok ala Marcus i nadaj se deka bez pari i SLAVA ke bides nekoj i nesto i SEKOJA ke te batali dur kazesh keks.

Znaci po tebe rodi me majko MARCUS i frli me na bunishte :tv:

Suva lepota ne plaka smetki :nenene:
...Aхаа...а ти си нешто као совршениот маж?...Ти си како у тоа многу стручен, си дипломирал по сексуална определеност, нели?
..Иди прво излези надвор, у реалниот свет, пушти ги малку мозочните можности, не биди толку ограничен и фатен за своето мислење како слеп за стап...После дојди и кога сметаш дека си доволно компетентен да збориш за тоа кој е геј, а кој не...Тогаш можеш да отвориш уста...До тогаш...Шшшш!

Kaj rekov jas deka sum sovrsheniot maz ? Kaj rekov deka sum ubav , site zeni idat po mene radi moja lepota i sharm ?

Nigde

Jas samo rekov plakam i ebam sto e tuka nejasno ?

Ne znam sto se bunish ...sakas da mi skrenesh vnimanie na tebe ...da ne ti trebaat pari mozda ????

Kaj rekov jas deka sum sovrsheniot maz ? Kaj rekov deka sum ubav , site zeni idat po mene radi moja lepota i sharm ?

Nigde

Jas samo rekov plakam i ebam sto e tuka nejasno ?

Ne znam sto se bunish ...sakas da mi skrenesh vnimanie na tebe ...da ne ti trebaat pari mozda ????
...Да ..тоа ќе да е...О, голем спасителу...Дојди, покажи ми ги твоите пари и твоја сум!...Можеш после да ги трошиш твоите пари на мене и да ме ебеш до бескрај!...Мали, get real...Сеа окау, може си постар...Али според размислувањата...I don't think so...:pos2:

па нормално дека не.као шо има ок мушки,шо знаат да сакат,да почитуват и да бидат искрени,така постојат и такви цури.

као шо има "фраери" шо е**т на големо и во врска,така има и манипулантки,курветини и така натаму и така наваму...

за жал...

...Јас не реков дека нема спонзоруши...Има...Али не се сите...Како што мисли Винстон...

...
Лична карта немам...Али од преголемата желба да бидам плесната од твоја страна, ќе ти дадам дури и гратис :)...може така?..
...и покрај несогласувањата мали, морам да ти кажам дека тоа со папата е јако...:)

Srce si , i ti ja samo potvrduvash mojata teorija deka finite devojchinja koi bi se plesnale i for free ziveat samo na forumot :smir: :back::back:

Dakle site devojki se isti , barem forumskive ona nadvor sto e se 95 % sponzorushi :tv:

para src ostaj go gleas si zivee u negov svet pokraj toa ima mn decinja koj ne se dovolno sozreani pa si mislat deka se fraeri ako pokomentiraat nesto

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom