Ma da tebe ti e poznat gledam istetovirano ti e na celo ti pishe FRAER...hahahaha
Daj be ne laprdaj ...
PARA NA PARA ide za zenenje, vrska dolga ... da se spoi kapitalot nikoj ne se zeni so sponzorusha ...
Prosto e jas sakam da ja ebam , taa saka nov mobilen razmena ... kaj ke razberesh ti toa visha matematika ti e ...
Ti si drugar kloshar bez navreda ama finansiski si kloshar i se teshish ke stanesh FRAER ke se uvalish kaj nekoja sto ja puzish u teretanata... pola plata ti ide na kreatin, bianaboli pola plata ti ide na garderoba ...ama vikash FRAER SUM ... aham da ok FRAERISHTE SI ...
Jas ne sakam da fatam BOGATA kako tebe posto nebogatite gi vikash KLOSHARKI ...jas sakam da fatam so razbiranje devojka pa neka e i u kontejner piknata so demode garderoba
ama da ima dusha ... od pepelashka ke ja napraam princeza . I zatoa baram od tie 5 % sto ostanaa normalni . Ama ich ne me interesira dali ima dva denara u djep ili ima ...vazna mi e dushata i razbiranjeto a na koj da mu dadam jas sve koga se 95 % sponzorushi ????
A ti ti si batko malce nenormalen...

Po muabetot ...celta ti e da ne fatish klosharka zasto ... oti se nadevash tatko i ke ti otvori firma i nema vishe da gi puzish tie u teretana ... ajde sea koj e kloshar koj e gospodin i na kraju kraeva koj e fraer ????
Ti rekov so takov pamet samo te nosam u London da ebesh babi , tuka mozesh samo si fantazirash i da digash tegovi
batka(koga veke sakas taka da razgovarame) ne jas, nego ti si nenormalen i toa ne malku nego mnogu,pa i sto da pravis koga si(najverovatno)tolku odvraten,sto i za da si go izmavas sam na sebe si plakas.pa ne ti e lesno te svakam ,ne mozam da ti zameram,ne ti e lesno,koga moras da plakas za da ebnes nesto sto site go ebat bez pari.e sega ,da licis barem malku na covek ,a ne na kup salo i smet,bi bilo drugo.a i sigurno i toa saloto ti mava vo glava,pa mislis deka site zenski se sponzorusi.a i kako ne bi bile,pa na covek od kup salo,sekoja ke mu naplati i samo da ja dopre,a ne pak nesto drugo.
i da rekov deka site SPONZORUSI se klosarki,a ne site ZENSKI, ne mislam deka site zenski se sponzorusi,za razlika od tebe.
a batka,jas zemam i +100evra za sekogo sto ke go treniram,e sega mozebi i sum finansiski klosar,ama ti si beter, ti si klosar vo sekoja mozna varijanta.i poznavam mnogu luge(i maski i zenski)sto se vencaa za mnogu bogati partneri.
i kako be ne ti e sram da vovlekuvas devojki vo ova,pa uste i treskas gluposti deka jas sum se letal po nekoja od forumov.pa ti li najde da objasnuvas lizac ni eden"SITE ZENSKI BILE SPONZORUSI,OSVEN OVIE NA FORUMOV"ova e tvoja izjava.
i da jas sum takov,nekoja devojka bi ja iscedil do gola koza,so nekoja bi odel samo zatoa sto mi se sviga,a za nekoja bi dal se sto imam.e sega ti nemas tolku izbor,ti moras samo da platis,zatoa sto si samo kup salo,da licese barem malku na covek ke bese drugo(a ti i ponatamu tesise deka ne e taka,deka e do zenskite).pa ti si spremen izmet da jades cel mesec,samo da zastedis nekoja para za da platis nekoja najeftina droljicka da ja ebnes.slobodno teraj si taka.i da , NE SE SITE ZENI ISTI I NE SE SITE SPONZORUSI,a jas ne gi okrivuvam sto se takvi kon tebe, pa na takov kako tebe sekoja bi mu naplatila i da ja dopre.
Pa gledam be puzach kolku ti vlozuvash u sebe ... site postovi ti se u ljubov i sex nieden nema u filozofija, religija , moral , knizevnost ... ja utepa od brkanje ovaa selena , forumot chat go naprai so nea ...ona te otkachi oti vide deka si napalen kloshar i sea ke mi se praish fraer mene ...e ne si fraer kloshar si i puzach toa se gleda od postovite
Da vlozuvam u kreatini i posle ko zapalen majmun da zjapam u bataci na devojchinja u teretana neka fala ... em nema niso da ebam em ke se utripam deka sum nekoj fraer ... i 25- do 50 evra ke svrshat rabota dur ne ja najdam onaa pravata so dusha koja posle toa ke me vikne na sladoled i ona ke plati ... Ajde idi tamu digaj toa tegovite pumpaj brate nafuraj se sea i digaj sto teze to bolje ... kako pumpash piceps taka ti se ispumpuva mozokot ne si znael toa ... hehehehe
Ajll bi bek - pozdrav SHVARCI :kesa:
Srcka si i cika kure te saka tebe :smir: Dur imame vakva mladina ke imame idnina i moze 5 % posto ke stanat 10 :wink:
ne ti e lesno,veke rekov,ne e lesno da bides tolku odvraten pa da moras na sekoja i sto ke ja poglednes da i platis,a zapalen majmun si bas ti,eden den da te stavam da rabotis so takvi devojki so koi sto rabotam jas,ke te fati infarkt,dobro sega malku za toa ke ti bide vinovno i saloto sto te pokriva celiot,ama toa ti e.
i ne se sekiraj("ne e taka)ama aj i da e,ti slobodno pumpaj gi bicepsite,nema tebe sto da ti se izdisi,pa ti i onaka nemas mozok,ama vaka barem nema da bides kup salo.
i da odi potrosi nekoj 50evra na nekoja najeftina droljicka(zatoa sto koja druga bi ti dala tebe,pa makar i za mnogu pari),ili bolje zemi izmavaj si go kako i sekogas posto se gleda deka ti picka ne si videl,pa i koga si dal i mobilen,i takvi setaci niz gradov gi ima,a toj mobilen i sigurno mu go dala na nekoj sto ubavo ja iseksal,nesto za sto ti si nesposoben,pa ne e ni cudo,od covek kup salo sto nema dovolno kondicija ni da si go izmava,a ne pak za zdrav seks.ama nemaj gajle ke se najde nekoja ke zamizi i ke ti rasiri noze na edno dve minuti,ako izdrzis i tolku
e sega samo ne mi e jasno sto ja vmesuvas SELENA tuka(sekoja pocit do devojkata)?nitu jas nejze ja znam nitu ona mene,a i kolku sto vidov ti im se lepis kako napalen majmun na site devojki na forumov.
a za drugite forumi,da ke odam i toa nabrzo,ovie temi vo ljubov i seks sekogas bile najzeski temi,zatoa sekogas od tamu zapocnuvam,tuka najveke mozam da gi zapoznaam lugeto na forumot.a potoa odam na poserioznite temi.
Еј еј ејјјј кроце.Не зборувај со толку омраза спрема жените,Вака иди дека целиот женски род го мразиш,утре другиден треба да створиш фамилија,сигурно нема спермата да ти ја оплодат во крава.Не го искажувај простотилукот на вакви начини...Не се сите девојки клошарки!!! имај го тоа на ум!!!...вистина е дека има многу спонзоруши ама има и многу квалитетни девојки,не заборавајте дека господ не дава ум кај жената многу многу,ама кога дава-дава стварно!Не тресете глупости оти утре другиден ќе се појави некоја шо ќе можи да те купи и да те продај без да се сетиш,ширум светот има голем број на чесни девојки,интелектуалки на високи потпетици со 140 коефициент на интелегенција.Само кој ви е крив шо налетувате на спонзоруши и шо не знајте како да си најдите квалитетна женска.Викаш дека си бил и со по 10 на ден ...бла бла...е па ниедна квалитетна девојка не сака дечкото да ја изневерува со по 10 на ден,само спонзорушите ќе сакаат такви!
e sega zosto na mene mi repliciras?pa jas stoprocentno se slagam so tvoevo izjasnuvanje.problemot e vo WINSTON,on vika deka site zenski se sponzorusi,a ne jas.jas gi kritikuvav samo sponzorusite,a ne site zenski.ima mnogu pametni i sposobni i ubavi zenski niz svetov,i ne se site isti i ne se site sponzorusi,VO PRAVO SI DEVOJKO.