Дали сите женски се исти во однос со љубовта?

• Креатор на темата Креатор на темата ZS_
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе повекето машки се исти
и повекето женски се исти
и двете страни кога ке раскинат прават трачеви како другиот бил тапа и така натака(одмазда)

затоа памет у глава и гледај кој факаш а кој пушташ да си оди

...не...:helou:..ја мислим дека све зависи од искуство..хихих...паметна си знаеш да искористиш...глупаа неискусна дозвољуаш да те искористи машкото..:toe:

Мислам дека да. Ке направат, све за да ви убедат дека ве сакаат, вие ке поверувате, и ке мислите дека таа е стварно посебна. На крај, кога ке дојде денот кога ке раскинете, ке сватиш каква е. После тоа, ке се вадат муабети како си лош, како си бил лузер итн.. Мислам дека ова се у круг, со женските.:smir:

Кратко и јасно НЕ СЕ сите исти. Не генерализирај :smir:!

Како прво, од кај к*р сега хи5? Како второ, според мене тие што мислиш, тоест си убеден дека вредат, на крај ке те шокираат!:smir:

A да донесеш заклучок откако ќе имаш повеќе искуства? Не е возможно сите да се однесувале со тебе на ист начин.

не се сите исти. има гомнарки но има и прави човечки суштества кои и доколку ти раскинат поради некоја причина, знаат тоа да го направат на најдобар начин за да не те повредат.

Кратко и јасно НЕ СЕ сите исти. Не генерализирај :smir:!

A да донесеш заклучок откако ќе имаш повеќе искуства? Не е возможно сите да се однесувале со тебе на ист начин.
Али ке те поебат на различен начин. :smir:

Ne se site isti...Toa e mnogu jasno.Ne postoi covek koj sto moze da bide ist so drug covek pa taka ni zenskite.Site se razlikuvaat pomegu sebe, imaat razlicni karakteri, razlicni mislenja, razlicni iskustva...
Ima sekakvi ne vikam ne ima i devojki sto se stvarno kucki no ima i devojki sto voopsto ne se takvi.
A toa sto ne znaete da procenite kakva e devojkata koja sto vi se sviga ili pak koja sto momentalno e so vas toa e vas problem...
Jas na primer ne sum idiot da odam so nekoe masko i otkako ke raskineme da zboruvam za nego loso ako nema potreba(iako najiskreno nikogas ne sum zboruvala loso za moite bivsi, ne sum gi vregala)
Taka da svatete ne sme site istiiiiiiiii samo treba da procenite dobro

Ja pa lud sedam na forum a ono imalo kurvi na Hi 5 ...kako ma Dzenu ne si mi kazala porano :tapp: A kako da gi poznaam tie kurvi od Hi5 ???

Pa da de kako sto zboram 5 % ima normalni i tie sedat na forum ... kaj ima sponzorusha vreme da sedi na forum treba da pravi kesh za sminkata, silikonite itn ... Daklem 95 % se isti 5 % ne se isti
Нели бараше пристојни девојки,а не курви и спонзоруши?
Како прво ако не сакаш да бидат со тебе поради парите,колите итн,итн...
а,неможеш да ги препознаеш кои се добрите девојчиња,тогаш треба најпрво да ја покажеш својата душа и срце,а не новчаникот!Да видиш најпрвен дали ќе те ценат поради тоа што имаш во душата,а не во новчаникот!

Bella lepotice...se zaebavav ja koa sakam da ebam idam kaj profesionalki ne idam na HI5 ...

Eve ti si fino dobro devojce ajde casti me pijacka u grad denovive sakas ? Ke ti pokazam celata moja dusha i srce sto ima da ti zaterperat kolencata od vozbuda i voshit ...zimi ti :smir::smir:

Bella lepotice...se zaebavav ja koa sakam da ebam idam kaj profesionalki ne idam na HI5 ...

Eve ti si fino dobro devojce ajde casti me pijacka u grad denovive sakas ? Ke ti pokazam celata moja dusha i srce sto ima da ti zaterperat kolencata od vozbuda i voshit ...zimi ti :smir::smir:
Можеби не ми ги сваќаш сериозно постовиве,но :toe:
Само сакав да ти дадам на знаење ако сакаш пристојно девојче,да не се разџиткуваш со евра уште на прво излевање!Прво да те засака поради тоа што си!Да се заљуби во твоите очи,карактер,душа,а не во твоите пари!

Ne ne ti mene ne me sfakas seriozno ...ti vikam da me castis da izlezeme na kafe a jas evrata ke si gi ostavam doma ke dojdam so tocak ... prakticno da vidime dali site devojki se isti ili ne se isti i dal si ti u tie 5 % normalni.

Jas sto sum zapoznal od forum devojki do sea bile super u tie bas 5 % , mnogu pozitivni osobi koi so ovoj post iskreno gi pozdravuvam :smir:

Ne ne ti mene ne me sfakas seriozno ...ti vikam da me castis da izlezeme na kafe a jas evrata ke si gi ostavam doma ke dojdam so tocak ... prakticno da vidime dali site devojki se isti ili ne se isti i dal si ti u tie 5 % normalni.

Jas sto sum zapoznal od forum devojki do sea bile super u tie bas 5 % , mnogu pozitivni osobi koi so ovoj post iskreno gi pozdravuvam :smir:
Со тебе нема разбирачка!:nesvest:

Ако сите машки се исти,тогаш да и сите женски се исти...Значи нема врска,секоја со својот карактер..Некоја знае да те зафркне,а на некоја ќе ја зафркнеш,некои се материјалистки и ако немаш барем една убава кола не можеш да ја фатиш,а некоја само ако и дадеш и некоја ружа скината од некаде ќе биде задоволна или доволен е само бакнеж и ќе биде твоја,а некоја не мора ни да и покажиш нешто за да биде твоја..И така постојат секакви...

abe ne se zenskite krivi. genetika e toa. ja imaat onaa sposobnost da ti se nabutata pod koza bas koa treba. zeni, nebozes so niv, nemozes ni bez niv. a bash se dobri. gi postuem zimi majka.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom