Дали сите женски се исти во однос со љубовта?

• Креатор на темата Креатор на темата ZS_
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека да. Ке направат, све за да ви убедат дека ве сакаат, вие ке поверувате, и ке мислите дека таа е стварно посебна. На крај, кога ке дојде денот кога ке раскинете, ке сватиш каква е. После тоа, ке се вадат муабети како си лош, како си бил лузер итн.. Мислам дека ова се у круг, со женските.:smir:

:pos2:

Абе нели машките кога ќе јадат корпа не ја признаваат... исто е со овој случај... девојчето повеќе не го сака дечкото па не сака да ја признае љубовта шо ја чувствувала порано (гордоста чуда прави)... иако не одрекувам дека има доста девојчиња кои си “играат“ со машките...

:vozbud::vozbud:Citam sve sto ste pisale i se cudam na muabetot na nekoi od vas. Ako tolku ste prosle sekakvi vo zivotot (ili barem nekakvi) ke vi e izlisno na temava da pisuvate, i ke svatite deka ne e vozmozno site luge da se isti (bez razlika masko ili zensko). I kolku za informacija ima devojki i sto ne sedat na forumov sto ne se takvi kako sto gi na rekuvate(sponzorusi), i sto gi ima na Hi5 i pak sto ne se sponzorusi ili k**vi. Taka da. Muabetov ako prodolzi ke se vrti vo krug. Nekoj povreden decko sto popil korpa ili naletal na nekoja sto barala da go casti cela vecer ke zbori deka ZENITE SE SITE ISTI- POKVARENI, ili nekoja devojka poveredena od masko ke kaze-VIE MAZITE STE SAMO OD KORIST, GADOVI STE.

P.S. Moze loso zvuci ova sto go zboram ama toa e realnosta, barem za mene.:toe:

сите се исти, со кеш на памет, позирање со 10 години постар дечко и не постои романтика кај нив...јеби га

Женските се многу емоционални ако ти велат дека те сакаат и ако се обидуваат да те убедат тогаш не лажат ама тие ве напуштаат за многу кратко време заради вашите постапки. Кога ми раскинувале ми смислувале вакви нешта: Не сум за врска. Не е до тебе до мене е. Не ме заслужуваш, а кога всушност тоа не е вистина тоа е само до нас машките. Женските првин преферираат карактер па после убавина не мораш да бидеш убав како Бред Пит за да те сакаат женските. Кој мисли дека грешам нека ме поправи.

Секоја, ама баш секоја женска е посебна... Само е малку тешко да се рабере женско срце, јебига... А кога ќе успееш да ја разбереш и да ја согледаш нејзината посебност, тогаш си на коњ, оној "принцот на бел коњ" .... Ај поздрав

Секоја, ама баш секоја женска е посебна... Само е малку тешко да се рабере женско срце, јебига... А кога ќе успееш да ја разбереш и да ја согледаш нејзината посебност, тогаш си на коњ, оној "принцот на бел коњ" .... Ај поздрав

Капа ти симнувам за постов.
Колку што ви е на вас машките тешко да не разберете, толку ни е и нас да ве разбереме. И ние некогаш велиме: “Сите машки се исти“, и нас не убедуваат дека не сакаат, па сепак некогаш не изневеруваат или не повредуваат на некој друг начин. Значи нема потреба да се глобализира, девојките да се нарекуваат спонзоруши и ку**и поради некое лошо искуство.

Не се воопшто исти, разлика помеѓу две жени постои, и тоа ОГРОМНА, тоа дека има спонзоруши, такви кои те користат, такви кои те имаат само за да не се сами..ги има секако, а дека сите се исти тоа не :nenene: Искрено брзо може да се свати на што си...па ако ти одговара продолжи...ако не ОСТАВИИ...и готово...а чаршискиве муабети дека сите се исти не ти држат вода...ќе навредиш голем дел од женскиот род со тој став...но тоа е твое демократско и уставно право...:wink:

Мислам дека да. Ке направат, све за да ви убедат дека ве сакаат, вие ке поверувате, и ке мислите дека таа е стварно посебна. На крај, кога ке дојде денот кога ке раскинете, ке сватиш каква е. После тоа, ке се вадат муабети како си лош, како си бил лузер итн.. Мислам дека ова се у круг, со женските.:smir:

Сите се поинакви кога се разделуваат. И машките и женските. Но тоа не значи дека се лошо поинакви. Некои остануваат до крај културни и го продолжуваат својот живот нормално и после врската, а другите не престануваат да оговараат, замараат и сл.
Значи во никој случај не може да се генерализира на ваков детски начин.

Сите машки се со шупливи глави, размислуваат со долниот пријател и ги интересираат само женски кои се убави и имаат убаво тело.

Нормално, оваа реченица не е точна, ама само сакав да ви пишам како изгледате вие со вашите генерализации. Смешно, ирационално... ама разумно секако не.

Се разбира дека има кучки кои ја искористуваат љубовта на машките, ама има и гадови кои исто така се однесуваат сурово и ги повредуваат девојките. Ако мене неколку машки ме повредиле, немам никакво право врз таа основа јас да извлечам заклучок дека сите машки се исти, без мозок, дека целта им е да те повредат и слично. Така и вие што генерализирате, ставете прст на главата и размислете малку. Има една многу убава реченица: Ако еднаш те повредат, крива е личноста што те повредила, ако те повредат повеќе пати сам си крив. Ако стално налетувате на погрешна личност, не значи дека сите девојки се кучки, туку дека барате на погрешни места. Има многу девојки кои се пристојни, фини и не се спонозоруши, ама јебига, обично не се доволно атрактивни и интересни, па ги игнорирате. Ако погледнете малку, ама малку пошироко од вашиот замислен шаблон, ќе видите дека не се сите женски кучки, не се сите женски спонзоруши, не се сите женски исти во однос на љубовта. Истово важи и за девојките кои прават генерализации. Ама баш истото. Не се сите исти, ама обично човекот го бира тоа што му е поинтересно, послатко за очи и повеќе гледа површно на работите. Барем во одреден дел (младоста) од животот.

Дали сите женски се исти во однос со љубовта?!

ке реплицирам на ова :
- дали сите цвеќиња се исти во градината :helou:?

кога ова ке го сфатиме, ке сфатиме и дали сите девојки се исти во љубовта

Ok da modificiram posto bev subjektiven ...

sekoja zenska koja e na skala od 1 do 5 po lepota ...a ona e 3 + e sponzorusha u 95 % slucai, ostanatite se na forum ili imaat deckovci :tv:

А што, лоша е од моментот кога ти раскинала? Демек она глумела цело време и одеднаш го покажала вистинското лице? Не, туку од моментот кога ќе ти раскине ТИ почнуваш да гледаш поинаку на неа од субјективна гледна точка и затоа што те напуштила (те повредила) она автоматски е лоша.
Ти ако чекаш да раскинете за да сфатиш каква е... Значи дека е проблемот во тоа што никогаш не си ја ни запознал добро. Што е трагично, ако подолго сте биле заедно.

Секако дека сите женски НЕ се исти во однос на љубовта. Ни во однос на раскинувањето, ни на верноста, ни на сексот, на ништо.

А ако ти вади муабети после раскинување, тоа е од две можни причини: или има добра основа за тоа (вистинити се муабетите, може стварно не си цвеќе за мирисање) или е глупача.

E brat za postov 10ka !
Taka e, celosno te podrzuvam. So edno zborce site zenski se same shit.
Ондак пребаци се на мажи бе, срце. Знаеш колку слободни гејови има на планетава, он со жени ќе се замарал, same shit, смени малце, different shit да видиш. :wink:

Сите машки се со шупливи глави,размислуваат со долниот пријател и ги интересираат само женски кои се убави и имаат убаво тело.

Нормално,оваа реченица не е точна,ама само сакав да ви пишам како изгледате вие со вашите генерализации.Смешно,ирационално...ама разумно секако не.

Се разбира дека има кучки кои ја искористуваат љубовта на машките,ама има и гадови кои исто така се однесуваат сурово и ги повредуваат девојките.Ако мене неколку машки ме повредиле,немам никакво право врз таа основа јас да извлечам заклучок дека сите машки се исти,без мозок,дека целта им е да те повредат и слично.Така и вие,што генерализирате,ставете прст на главата и размислете малку.Има една многу убава реченица: Ако еднаш те повредат,крива е личноста што те повредила,ако те повредат повеќе пати сам си крив.Ако стално налетувате на погрешна личност,не значи дека сите девојки се кучки,туку дека барате на погрешни места.Има многу девојки кои се пристојни,фини и не се спонозоруши,ама јебига,обично не се доволно атрактивни и интересни,па ги игнорирате.Ако погледнете малку,ама малку пошироко од вашиот замислен шаблон,ќе видите дека не се сите женски кучки,не се сите женски спонзоруши,не се сите женски исти во однос на љубовта.Истово важи и за девојките кои прават генерализации.Ама баш истото.Не се сите исти,ама обично човекот го бира тоа што му е поинтересно,послатко за очи и повеќе гледа површно на работите.Барем во одреден дел (младоста) од животот.
Во глобала и не постојат кучки,спонзоруши....
Треба богато теле кое размислува со долниот пријател... како инаку би мигрирале неспонзорушите во спонзоруши?

ako e potrebno bogato tele koe razmisluva so dolniot prijatel,i ako toa e sponzor,togas sto e sponzorusa i so sto ona razmisluva?

najgolem problem poradi koi se etiketiraat lugeto kako: site se isti,ovakvi onakvi i dr.e samo poradi nedostigot od samokriticnost kaj osobata koja plasira takvi muabeti i mislenja.koga sekoj covek za se sto mu se slucilo vo zivotot,prvenstveno bi ja baral vinata vo sebe,ne bi se slucuvalo vakvi raboti.ama ne, sekogas e najlesno vinata da se bara vo nekoj drug,pa ne e ni cudno sto se doaga do vakvi generalizacii.
-sekoja individua e sama po sebe posebna,i nemoj da mi kazete deka site se sponzorusi,zatoa sto toa zavisi od poveke faktori.ednostavno i najgolemata sponzorusa nekogo ke go odere do gola koza,a istata taa za nekoj decko bi dala se sto ima.
prvo treba da se svati deka sekoja licnost moze vo razni situacii,i so razlicni licnosti da se odnesuva na razlicen nacin(a toa vo golema mera ne zavisi samo od edniot)
pa mnogu pati porano,a i sega (pa zdravje i vo idnina) mi se slucuvalo so mnogu devojki (koi site gi vikaat kurvi,orospii,sponzorusi,koi se dignati i dr.)jas da imam mnogu dobar razgovor,ni da baraat da gi castam,ni da se dignati,nisto,samo se najnormalni devojki,rabotata e vo toa sto jas ne gi tretiram kako takvi,tuku kako normalni licnosti,i taka i se odnesuvaat.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom