Што мислите кого ќе истопори Б.Ц. како кандидат за претседател?

• Креатор на темата Креатор на темата saso82
  • Време на започнување Време на започнување
Бегај бе,тој една “жабица“ сакаше да ја проба па рани 3-4ца,ами замисли да му дадат власт над АРМ,ќе сака да проба од тоа “огнот“,па ќе го снема пола Скопје.:smir:

хахахахахахаха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:...неможам појке неееееееее:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:.....

Ама мора да си признаеме најфаца бате би бил...да го стават за претседател љубе..ама да нема никави овластувања..само онака да се фали дека е претседател и да го пуштат на состаноци во албанија косове//....и сл...

ништо....ови от сдсто имат бе некој можен кандидат? ке одат ли на избори или не??
Имате некоја “инсајдерска“ информација?

Koj i da e kandidatot nema da ima svetla idnina poshto ke odi vo siguren poraz.Da imashe shansa za pobeda i b.c. ke se kanditirase.

хахахахахахаха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:...неможам појке неееееееее:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:.....

Ама мора да си признаеме најфаца бате би бил...да го стават за претседател љубе..ама да нема никави овластувања..само онака да се фали дека е претседател и да го пуштат на состаноци во албанија косове//....и сл...

ништо....ови от сдсто имат бе некој можен кандидат? ке одат ли на избори или не??
Имате некоја “инсајдерска“ информација?

пошто си "симпатизер":toe: на седесето од тебе чекам нешто инсајд

Ja vikam Buzlevski da go kandidiraat SDS :vozbud:
Јас пак...
навивам за ВМРО да го кандидира Љубче...
и да ги отворат картите веќе еднаш.

Доста користат грбови на џафкатори и лапни урда фактори за да си ги перат усраните г`зови.Јадрото... на таа партија е... бугарско.
Дај брате... нема смисла веќе-
искачаш и кажуваш отворено:
Бугари сме си...
малку ве лажевме...
али `едноставно нели`
целта ги оправдува средствата.

Знае Б.Ц. дека СДС ги губи и претседателските избори. И нема да фрли у оган ниеден добар партиски руководител. Ќе пушти некоја ситна риба тој...

Точно дека ВМРО во Македонија има бугарски корени односно целото јадро е бугарско. Еве една изјава дадена денеска во Македонија од бугарин.

Бугарската поддршка за прием на Македонија во НАТО во последниве денови оди до таа мерка што на сите официјални разговори и средби во НАТО, бугарските претставници нагласуваат дека интеграцијата на Бугарија во НАТО, нема да биде целосна се додека во Aлијансата не влезе и Македонија.

Ова денеска го рече еден пратеник во ЕУ на Бугарија кој имаше средба со Коњовски :pos2:, а никој од власта не реагираше ништо, ниту пак медиумите. Значи она што го прави дпбне е добро смислено бугарско сценарио.

Знае Б.Ц. дека СДС ги губи и претседателските избори. И нема да фрли у оган ниеден добар партиски руководител. Ќе пушти некоја ситна риба тој...
Знаеш некоја крупна да постои во СДС ??????? Све се тоа плашки друже освен што онаа Роза Топузовска личи на штука ,и Б.Ц.кој може да се рачуна дека е КЛЕН :)

Точно дека ВМРО во Македонија има бугарски корени односно целото јадро е бугарско. Еве една изјава дадена денеска во Македонија од бугарин.

Бугарската поддршка за прием на Македонија во НАТО во последниве денови оди до таа мерка што на сите официјални разговори и средби во НАТО, бугарските претставници нагласуваат дека интеграцијата на Бугарија во НАТО, нема да биде целосна се додека во Aлијансата не влезе и Македонија.

Ова денеска го рече еден пратеник во ЕУ на Бугарија кој имаше средба со Коњовски :pos2:, а никој од власта не реагираше ништо, ниту пак медиумите. Значи она што го прави дпбне е добро смислено бугарско сценарио.

Eте тој “еден пратеник“ ја внесе Бугарија во НАТО а подоцна и во ЕУ и е Хазарот Соломон Паси.За каде ја спремаат Хазарите Македонија останува да видиме во следниов период.:toe:

Eте тој “еден пратеник“ ја внесе Бугарија во НАТО а подоцна и во ЕУ и е Хазарот Соломон Паси.За каде ја спремаат Хазарите Македонија останува да видиме во следниов период.:toe:
Шала на страна...
потполно се согласувам дека еден Соломон Пајси или Иван Костов...
и те како добро би и дошле на Македонија.
:toe:
Али ние не сме ти у тој филм уште,јеби га.
Ние сега сме некаде до...Жан Виденов.
Ни се еба мамата зимоска луѓе.....:pos2::kesa:

Кирил Тодоровски,фарсата на ДПМНЕ би можеле за Председател да го пикнеме,плус бил ептен добар “бравар“ како еден друг “бравар-председател“ порано.:vozbud:

Taa e idealna za pretsedatel,EU ja ceni i i veruva.
vo ovoj moment mislam deka mislenjeto na EU za nasite politicari ne vlijae mnogu kaj narodot. znaci rada se pokaza deka nemoze da vodi ni partija ne pa da i dadat drzava da vodi! ke ne unisti! znaci rada otpaga.
zaev... mozebi mu e milenice na branko ama abolicijata go zaebava sea pa otpaga i on.
rekovte krade maruli. nego mislam deka nema da go kandidiraat deka e TOTALEN IDIOT! nepismen e... ispaga i on!
i mojot favorit STOJAN ANDOV! stole izbega od vmro zatoa sto ne sakaa da go kandidiraat za pretsedatel pa sega ostanuva da vidime dali sdsm mu go ponudile toa vo zamena za negovata podrska na izborite. sto ne bi me cudelo...

пак ти и хазарите!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom