Фатална привлечност

• Креатор на темата Креатор на темата le conte
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 септември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
kako vie ja definirate fatalnata privlecnost?
stio e potrebno nekoja licnost da ima za ve ve'fatalizira'?
povelete. scenata e vasa
:smir:

Уфф... Да има сини очи, долга коса, убава фигура, да ме погледне онака заводливо, да ми намигне, да се насмевне, да ја осетам нејзината арома од 100 метри, нејзиниот парфем... Е тогаш ако си до мене, ќе видиш како јас ја дефинирам фаталната привлечност.:)

Не..

не ми требаат сини очи...треба шмек
не ми треба долга коса...треба јака пичлеста фризура...
не ми треба јака фигура..треба ЕПТЕН јака :)

е ако е ваква не мора да ми се насмевне или намигне...ама кога ќе прозбори и ќе дознаам дека е празна ко тутурутка, ќе се разочарам...

Неможе некој да се прави фатален,тоа е во гените,во крвта,во погледот!
Фатална привлечност ми има на пример глумецот Марио Валентич (во филмот Забранета љубов-Борна),верувам секое женско би му паднало на колена:nesvest:

hahahaha moram da se soglasam so ova statusQuO.
ama kako sto znae edna moja prijatelka da kaze:da se ima vagina i spostveno mislenje e mnogu mokna kombinacija'!
a uste poveke ako stanuva zbor za nekoja EPTEN dobra zenska sto znae da se nosi vo sekoja smisla.

Уф за мене фатална привлечност се тие плави немирни очи кој ме маѓепсаја и тие пуни бузи уффффффф

Неможе некој да се прави фатален,тоа е во гените,во крвта,во погледот!
Фатална привлечност ми има на пример глумецот Марио Валентич (во филмот Забранета љубов-Борна),верувам секое женско би му паднало на колена:nesvest:

Не се согласувам за Борна. Не ми е ништо посебно привлечен, ниту пак фатално згоден.:toe: Симпатичен, ама не до толку за да би жените му паѓале на колена.

Фатална привлечност...кога некој толку многу те привлекува така што не можеш да му оддолееш. Мислам дека тоа е повеќе до ставот, начинот на кој се држи човек, едноставно тој човек треба да има некоја аура, некоја харизма во себе. Затоа што убави луѓе има многу, ама голем дел од нив не знаат како да се носат со својата убавина, па не изгледаат привлечно.

За мене да ме “фатализира“ некој, треба да го има “она“ нешто, нешто кое што не знам како да го опишам, ама го осеќам кога ќе го видам.

Не се согласувам за Борна.Не ми е ништо посебно привлечен ниту пак фатално згоден.:toe: Симпатичен,ама не до толку за да би жените му паѓале на колена.

Фатална привлечност...кога некој толку многу те привлекува така што не можеш да му оддолееш.Мислам дека тоа е повеќе до ставот,начинот на кој се држи човек,едноставно тој човек треба да има некоја аура,некоја харизма во себе.Затоа што убави луѓе има многу,ама голем дел од нив не знаат како да се носат со својата убавина,па не изгледаат привлечно.

За мене да ме “фатализира“ некој,треба да го има “она“ нешто,нешто кое што не знам како да го опишам,ама го осеќам кога ќе го видам.
Ок,тоа е до вкус,замене ете Борна мие така ФАТАЛЕН,за тебе некој друг,неможе сите да имаме ист вhttp://forum.kajgana.com/newreply.php?do=newreply&p=1683415#кус,тогш би си тепале за ФАТАЛНИОТ:wink:

Ок,тоа е до вкус,замене ете Борна мие така ФАТАЛЕН,за тебе некој друг,неможе сите да имаме ист вкус,тогш би си тепале за ФАТАЛНИОТ:wink:

Па нормално дека се работи за вкус, всушност јас ти реплицирав затоа што ти спомна дека секое женско би му паднало на колена на Борна, а јас само сакав да ти кажам дека не е така.:wink::)

Е,на пр.типот на аваторот кај ле конте,ми има фатален поглед:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom