Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неможе некој да се прави фатален,тоа е во гените,во крвта,во погледот!
Фатална привлечност ми има на пример глумецот Марио Валентич (во филмот Забранета љубов-Борна),верувам секое женско би му паднало на колена:nesvest:
pretpostavuvam si imal cest da gi probast 'punite buzi'?
nikogas nemozes da znaes...
mozebi:wink:
ti pa ne otkazuvaj se
Ок,тоа е до вкус,замене ете Борна мие така ФАТАЛЕН,за тебе некој друг,неможе сите да имаме ист вhttp://forum.kajgana.com/newreply.php?do=newreply&p=1683415#кус,тогш би си тепале за ФАТАЛНИОТ:wink:Не се согласувам за Борна.Не ми е ништо посебно привлечен ниту пак фатално згоден.Симпатичен,ама не до толку за да би жените му паѓале на колена.
Фатална привлечност...кога некој толку многу те привлекува така што не можеш да му оддолееш.Мислам дека тоа е повеќе до ставот,начинот на кој се држи човек,едноставно тој човек треба да има некоја аура,некоја харизма во себе.Затоа што убави луѓе има многу,ама голем дел од нив не знаат како да се носат со својата убавина,па не изгледаат привлечно.
За мене да ме “фатализира“ некој,треба да го има “она“ нешто,нешто кое што не знам како да го опишам,ама го осеќам кога ќе го видам.
Ок,тоа е до вкус,замене ете Борна мие така ФАТАЛЕН,за тебе некој друг,неможе сите да имаме ист вкус,тогш би си тепале за ФАТАЛНИОТ:wink: