Фатална привлечност

• Креатор на темата Креатор на темата le conte
  • Време на започнување Време на започнување
треба да ме пали, а тоа може да го стори на повеќе начини, но најмногу со тој поглед кој е својствен само за жените...

samo pogledot Bella?
ja pa mislev imam neso poise xexe
a sto? kosulceto ne ti se dopaga? gaudi e. samo po sebe e fatalno. sega go podnaluti da znajs :D

абе ја мислам дека само погледот на bella продира низ сите куки километри и километри и успут у моето срце забива и ја пагам од столица
тоа ти е фатален поглед и фатална привлечност

Не..

не ми требаат сини очи...треба шмек
не ми треба долга коса...треба јака пичлеста фризура...
не ми треба јака фигура..треба ЕПТЕН јака :)

е ако е ваква не мора да ми се насмевне или намигне...ама кога ќе прозбори и ќе дознаам дека е празна ко тутурутка, ќе се разочарам...

Е само болдираниов дел неможам да го сфатам, каква е оваа фризура???:pos2:

kako vie ja definirate fatalnata privlecnost?
stio e potrebno nekoja licnost da ima za ve ve'fatalizira'?
povelete. scenata e vasa
:smir:

За мене фатална привлечност е кога “таа“ личност ми создава shivers при самата помисла на него. Онака, ми се тресат колена, не можам да го тргнам од лице дебилниот осмех, кога успева да ми го помрдне тлото под нозе со еден збор, почнува да ми игра капакот на левото око ( :pos: , океј, да не претерувам )...:pipi:

hee...nekako me pogodi temava...koa se registrirav na kajgana se mislev dali nickot da mi bide Fatalniot Shmeker...ama podrazmisliv...i sfativ deka e nekako preuveliceno i deka deluva ko ime na strip junak...ostaiv na Shmekerot...a za mojata fatalnost...znaat lugeto...!Eve ja na primer ne sum neso ubav...(dobro ok simpaticen sum malce)...ama se vadam na mojata fatalna privlecnost....
pozz...i shmek:vozbud:

auuuuuuuuuuuuuu...da da da,mn mi se sviga temava..ima eden decko fatalno me privlekuva(ama bas e ona FATALNO)a ne se slucilo nisto izmegu nas,neznam kako da go definiram toa..a da za borna stvarno se vo pravo site sto smetaat deka e fatalno privlecen za sekoja devojka

Plavite oci i eden zavodliv pogled i tolku padnav od stolce veke :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom