Каков бизнис да започнам со 5000 евра?

• Креатор на темата Креатор на темата Nightman
  • Време на започнување Време на започнување
Vidi oglasi ...takov Rover vredi... a onie 600 tkite vredat okolu 5500 6000 ...

Eve be i da vredi 6000 mu go davam na detevo za 4 pati pomala cena od pazarnata za 1500 ...da go sitne u staro gvozdje da mu izvadi gumite novi samo i klimata ke gi izvadi tie pari , da ne zboram ako go prodade na delovi i go rasklopi... pa sto saka poishe samo da se kukalo , a koa ke dojde shansa za biznis ama cekaj da prasham mama tato ... e toa me nervira

Ako dade kaj treba 1000 ka posto e cist ne e kraden ja mu garantiram toa na notar ke go vozi bez problem uste 10 godini ... i sea ?

Abe deca ... biznisi ke praite Vie so 5000 evra :kesa:

Vidi oglasi ...takov Rover vredi... a onie 600 tkite vredat okolu 5500 6000 ...

Eve be i da vredi 6000 mu go davam na detevo za 4 pati pomala cena od pazarnata za 1500 ...da go sitne u staro gvozdje da mu izvadi gumite novi samo i klimata ke gi izvadi tie pari , da ne zboram ako go prodade na delovi i go rasklopi... pa sto saka poishe samo da se kukalo , a koa ke dojde shansa za biznis ama cekaj da prasham mama tato ... e toa me nervira

Ako dade kaj treba 1000 ka posto e cist ne e kraden ja mu garantiram toa na notar ke go vozi bez problem uste 10 godini ... i sea ?

Abe deca ... biznisi ke praite Vie so 5000 evra :kesa:
Ako e taka ti sto ne go sitnes za delovi, ke zemes povise pari, ili od sto imas mnogu pari ne se zamaras so vakvi raboti :pos2:

Pa vidi jas ne sum kreten da razmisljam da pocinjam biznis samo so 5000 evra , sakav ti pomognam KONKRETNO i kako sto rekov ... i DA , JAS smrtniku ne se zamaram da rasklapam sklapam a ti ako si mutav da ne sfatis deka sea ti izbegaa najmalku 2000 evra pred nos toa e tvoj problem idi prodavaj semki i cepi se so drugarchinjata igrajki djamlii . So tebe zavrshiv ne mi se obrakaj vishe caoss :helou:

PS Ovaa lekcija po biznis iako ne ja skapira ti e FREE of charge

Pa vidi jas ne sum kreten da razmisljam da pocinjam biznis samo so 5000 evra , sakav ti pomognam KONKRETNO i kako sto rekov ... i DA , JAS smrtniku ne se zamaram da rasklapam sklapam a ti ako si mutav da ne sfatis deka sea ti izbegaa najmalku 2000 evra pred nos toa e tvoj problem idi prodavaj semki i cepi se so drugarchinjata igrajki djamlii . So tebe zavrshiv ne mi se obrakaj vishe caoss :helou:

PS Ovaa lekcija po biznis iako ne ja skapira ti e FREE of charge

Izvini no ne sum kreten kako tebe, samo sakav da vidam sto mislejne imaat lugevo i da dadat nekoja ideja, a sto ke pravam jas tebe ic da ne te boli i nemoj da navreduvas, ne spagam na tolku nisko nivo da se raspravam so tebe. Ne mi pisuvaj poveke :nenene:

Штом прашуваш што бизнис со 5000 евра да отвориш ти сигурно пропаѓаш. Па дете ти немаш идеа,мислење, став што сакаш.Идеата е многу важна за бизнисот, а штом ја немаш ти пиши пропало.

Штом прашуваш што бизнис со 5000 евра да отвориш ти сигурно пропаѓаш. Па дете ти немаш идеа,мислење, став што сакаш.Идеата е многу важна за бизнисот, а штом ја немаш ти пиши пропало.

Da tocno ako nemas ideja nisto, no zatoa se forumive, imam mnogu idei ali so 5000 evra nemoze da se realiziraat, zatoa ja otvoriv temata za razmenuvajne na nekoi idei, pa ako ima nekoj ideja so 5000 evra sto biznis moze da se pocne neka poveli.:salut:

E i toa sto vikas :wink:

Prvo dragi deca se bara pazarot kaj ke prodades , pa se ispituva kako trza ribata dal se zainteresirani da kupat ... posle e lesno uste da vidis dal si konkurenten i sibash...

znaci izvidnicata e najbitna i nema mal biznis para e para ... vie sakate so 5000 evra da napraite za godina mercedes kako pa da ne

E i toa sto vikas :wink:

Prvo dragi deca se bara pazarot kaj ke prodades , pa se ispituva kako trza ribata dal se zainteresirani da kupat ... posle e lesno uste da vidis dal si konkurenten i sibash...

znaci izvidnicata e najbitna i nema mal biznis para e para ... vie sakate so 5000 evra da napraite za godina mercedes kako pa da ne

Pa da toa go znam, se pravi analiza na pazarot za toa sto ima potreba kaj lugeto, za toa sto ima pobaruvacka, a toa ke go napravime so istrazuvajne na pazarot i toa preku anketa, prasalnik ili na drug nacin. Posle toa vrsime analiza na sobranite podatoci i vidime od koj proizvod ima najveke potreba. Posle toa se pravi istrazuvajne na konkurencijata dali e golema, mala, isti ili razlicni proizvodi. Na kraj se pravi biznis plan i se vidi so kolku sredstva se raspolaga. Ako gi imas, investiras i pravis pari. :vozbud:

odi vo astra i tie 5000 evra dupliraj gi zivotot e rizik i ako dobies pocasti me :cug::zlo::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom