Смоларски водопад

• Креатор на темата Креатор на темата kajzer_
  • Време на започнување Време на започнување
:nenene::nenene:
zs mislis taka

некак поуредени ми стојат :)
можда оти повеќе пати сум бил на смоларските , па досадни или којзнае :)
ау да и смоларскиот ми голтна една влечка :)

некак поуредени ми стојат :)
можда оти повеќе пати сум бил на смоларските , па досадни или којзнае :)
ау да и смоларскиот ми голтна една влечка :)

pa gradonacalnikot ni e od kolesino normalno deka tamu poveke ke uredi

е сеа се убаво, само патот малце да го објасните дека од Ресен сум, кај му доаѓа тоа?... :))

Ko odis nakaj Novo Selo ke ti pokazi znakce za da zavrtis desno i od tamu se pravo....mislam taka bese

Денес бев на водопадите ама оти касно се приберах сношти а рано станах и цел ден мее тешко денеска:jaj:иначе имаше ного баби и дедовци на водопадо денеска:pos2:

Денес бев на водопадите ама оти касно се приберах сношти а рано станах и цел ден мее тешко денеска:jaj:иначе имаше ного баби и дедовци на водопадо денеска:pos2:

ти бутици да не очекуваше да има ?:D

а стоо ли тава едно како ресторантче пред скаличките ?

@ k4jz3r
абе как и да е , и поарен народ имаше на тие водопади :) Повеке млади и др и др

е сеа се убаво, само патот малце да го објасните дека од Ресен сум, кај му доаѓа тоа?... :))[/quo

neli ke trgnes od strumica da kazeme do tamu znaes da stignes odis prema granicata so bugarija posle novo selo ke vidis oznaka za smolari
potoa stigas u smolari i na edna bandera ti pisue (vodopad)i imas oznaka za nagore potoa ke odis se po asvaltot nagore so go ima potoa malce pes(ke poneses nekoj so tebe da ne odis pes)
potoa ke stignes do vodopadite:toe::toe:

Lele sea da vidite kolku e ubavo Vo zimata bidejki vodata e pokacena lelee ubaini :vozbud:

Мајка ми е по потекло од Струмица. Пред неколку години кога бевме во Струмица, решивме за Велигден да одиме на Смоларски водопади. Баш ми се допаднаа... Онака, релаксација, жубор на вода... одмор од градската бучава... РАЈ:)

Мајка ми е по потекло од Струмица. Пред неколку години кога бевме во Струмица, решивме за Велигден да одиме на Смоларски водопади. Баш ми се допаднаа... Онака, релаксација, жубор на вода... одмор од градската бучава... РАЈ:)

Исто и мајка ми е од Струмица и плус дедо ми и баба ми живеат таму па така не мора специјално да идам само за смоларските водопади и ако вреди да се иде.
Првиот пат кога бев со еден удар утепав две муви.Бев во фармата за ноеви а успат и бев до еден манастир што еден сам го изградил на сон го видел и го изградил.
Еј а шо бидна со фармата?
Тоа јајцето колкаво е на нојот.

Jas kako geograf sum bil na ova mesto i mnogu e ubavo, isto kako vo kolesino.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom