Роналдо спремен ли е и за денеска да игра?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Роналдо спремен ли е и за денеска да игра?
Ја мислам дека се фит и дека ќе играат.Ајде, со среќа денес дечки. Му посакувам успешно деби на Димитар (по можност со гол). Мило ми е што Керик и Харгривс ни се враќаат во тимот, така да со организацијата на играта не би требало да иаме проблеми, како во првите натпревари.
Ама, мене највише ме интересира, што бидна со Џерард и Торес т.е. фит ли се за денес ...
Ја мислам дека се фит и дека ќе играат.
Абе нешто се плашам за денеска, што ќе правам ако ни се растури победничката серија над Лузерпул.
Ај ако тепаме носам аватар по ваш избор цел месец.
Ееее, они зар на тебе ќе ти угодуваат?Денес Нерешено...Мене Највише така ми одговара...:tv:
Се брзав неможех да прочитамЧоек три поста погоре четири иди ќе прочиташ бе.
Џерард и Торес би настапиле во првиот тим ама не би биле 100% фит.Значи кој и да игра,не е страшно.Бидејќи бев отсутен 1 ден за Кики да прокоментирам нешто.Нека го чува САФ да се доопорави,зашто ризик е одма да го реди во игра.Ајде за 3 сати да ги смелиме на Ливерпул![]()
Џерард и Торес 100% у прва играат а за роки викаат дека можда ке го земал САФ на енфилд али дали ке игра не се знае...ако игра ке биде вистинско огромно дерби