(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде, со среќа денес дечки. Му посакувам успешно деби на Димитар (по можност со гол :pipi:). Мило ми е што Керик и Харгривс ни се враќаат во тимот, така да со организацијата на играта не би требало да иаме проблеми, како во првите натпревари.

Ама, мене највише ме интересира, што бидна со Џерард и Торес т.е. фит ли се за денес ...

Ајде, со среќа денес дечки. Му посакувам успешно деби на Димитар (по можност со гол :pipi:). Мило ми е што Керик и Харгривс ни се враќаат во тимот, така да со организацијата на играта не би требало да иаме проблеми, како во првите натпревари.

Ама, мене највише ме интересира, што бидна со Џерард и Торес т.е. фит ли се за денес ...
Ја мислам дека се фит и дека ќе играат.
Абе нешто се плашам за денеска, што ќе правам ако ни се растури победничката серија над Лузерпул.
Ај ако тепаме носам аватар по ваш избор цел месец.

Ај со среќа денеска. Ке биде тежок натпревар. Али подобри сме и ке победиме. Поздрав ѓаволи и сите тука после натпреварот да ја прославиме победата.:vozbud::vozbud:

Ја мислам дека се фит и дека ќе играат.
Абе нешто се плашам за денеска, што ќе правам ако ни се растури победничката серија над Лузерпул.
Ај ако тепаме носам аватар по ваш избор цел месец.

Леле каков ќе ти најдам некој. лелеле ќе си мењаш јузернејм. ХАХАХА се зезам ќе ти најдам ја нешто тебе.

Денес Нерешено...Мене Највише така ми одговара...:tv:

Џерард и Торес би настапиле во првиот тим ама не би биле 100% фит.Значи кој и да игра,не е страшно.Бидејќи бев отсутен 1 ден за Кики да прокоментирам нешто.Нека го чува САФ да се доопорави,зашто ризик е одма да го реди во игра.Ајде за 3 сати да ги смелиме на Ливерпул:)

Џерард и Торес би настапиле во првиот тим ама не би биле 100% фит.Значи кој и да игра,не е страшно.Бидејќи бев отсутен 1 ден за Кики да прокоментирам нешто.Нека го чува САФ да се доопорави,зашто ризик е одма да го реди во игра.Ајде за 3 сати да ги смелиме на Ливерпул:)

Џерард и Торес 100% у прва играат а за роки викаат дека можда ке го земал САФ на енфилд али дали ке игра не се знае...ако игра ке биде вистинско огромно дерби

Дојде денот-Д за Ливерпул, да им покажиме кој сме. ЛУДО ќе биде, според мене 1-3 за нас, со голови на Руни, Берба и Фердинанд. :)

Денеска ќе го видиме вистинскиот Манчестер како од минатата сезона, во вистинска форма :helou:

Џерард и Торес 100% у прва играат а за роки викаат дека можда ке го земал САФ на енфилд али дали ке игра не се знае...ако игра ке биде вистинско огромно дерби

Не ме разбра добро.Ќе играат ама нема да се 100% подготвени.

Ааа чоек имаме уште бајги работа не сме сеуште у форма да бидеме реални. Да ни се вратија скоро поголемиот дел од играчите што се повредени ама не знаеме дали се у форма и колку ќе можат да изиграат убаво и слично. Сеа и со засилувањево т.е. Димче ќе треба да се уиграат да видат како ќе иде па тек после што како

Ај ја состав да предложам за денес хаха не дека ќе биде

-----------------------------Ван Дер Сар--------------------------------

--------------Браун----Фердинанд----Видич----Евра------------------

------------Нани/Флечер----Сколс----Керик----Гигс------------------

-------------------------Руни---------------------------------------------

-------------------------------------Димчето-----------------------------

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom