(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
na lion ocekuvam pak 2-3 gola ronaldo i runi tretiot mozebi tevez
so kogo igrame sledno kolo vo PL.. pozdrav gavolcinja

Naredno kola trebase da igrame so bolton doma no poradi FA kup natprevarot so Portsmut naredno igrame protiv Derbi na gosti!

Следни натпревари за победување: :)

United vs Olympique Lyonnais Mарт 4 20:45h Лига на шампиони
United vs Portsmouth Mарт 8 13:45h ФА куп
Derby County vs United Mарт 15 16:00h Премиер лига
United vs Bolton Март 19 21:00h Премиер лига

позз момци...и се надевам победа на сите натпревари :)

Тие од премиер лигата се така полесни... Тренинг стајл. А за Лион и Портсмут колку толку ќе треба да се запотат момците. Во сите натпревари сме фаворити, ама тоа треба да се докаже на теренот...

Одлично е што сега е само 1 бод разликата во Премиер лига и мислам дека Арсенал ќе киксне уште некој натпревар. Со Лион очекувам цврст натпревар но сепак победа.

Па мислам дека нашите очекувања се реални со оглед на формата и потенцијалот со кој располагаме. Вчера практично со пола состав победивме иако главните играчи одмараа. Тоа ја покажува нашата сила која верувајте ќе ја осетат многу тимови!

Тие од премиер лигата се така полесни... Тренинг стајл. А за Лион и Портсмут колку толку ќе треба да се запотат момците. Во сите натпревари сме фаворити, ама тоа треба да се докаже на теренот...

Нема лесни, тешки има само добиени и изгубени. Баш против вакви тимови е најтешко бидејќи го паркираат "автобусот" во шеснаесетник прават бункер и не излегуваат од таму. Многу потешко им се дава гол и повеќе нервоза создава кај играчите и кај навивачите секако. Лекот за таквите тимови е гол што е можно порано и со предност на полувреме да се отиде, како што беше и викендов.
:salut:

Во сабота ФА Куп ќе може да се гледа во живо на D:SF, кој го има на кабелска кој не преку нет

Po podolgo baranje na youtube najdov konecno edna poasalna kompilacija za Anderson!!! Ne znam oti tolku malku gi ima za nego!!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=3_y6B4RnM3Q&watch_response[/media]

Нема лесни, тешки има само добиени и изгубени. Баш против вакви тимови е најтешко бидејќи го паркираат "автобусот" во шеснаесетник прават бункер и не излегуваат од таму. Многу потешко им се дава гол и повеќе нервоза создава кај играчите и кај навивачите секако. Лекот за таквите тимови е гол што е можно порано и со предност на полувреме да се отиде, како што беше и викендов.
Секако дека нема лесни... Само мислам дека полесно може да ги тепаме Дерби и Болтон отколку Лион и Портсмут. Не е лесен ни еден натпревар, меѓутоа со оглед на нашата форма сме фаворити.
Бај д веј Нани и Харгривс во тимот на колото во Премиер Лигата според BBC

sekogas poslabite timovi protiv pojakite timovi igrat po dobro oti ida izgubat nema sto da izgubat

Значи за утре само Гигс е неизвесен, инаку имаме фул здрав и спремен состав (без подолго повредените Силвестре, Невил, Фостер...) Искуството на Гигс на ваквите натпревари е добредојдено, да се надеваме дека ќе биде способен за настап и да ги предводи бебињата во уште една победа... поздрав

Еј може некој да ми објасни каква повреда има Силвестре?:tapp:

Еј може некој да ми објасни каква повреда има Силвестре?:tapp:
Има повреда на коленото, истегнати лигаменти, нешто слично како Мајкл Овен на Светското Првенство ако се сеќаваш!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom