(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Decki nov sum u forumov i stvarno ne mi e jasno kako do sea ne sum go znael. Inace po Man. Utd. sum bolen od '98 i da vi kazam deka utre ke bide 3:1 na Old Trafford, taka da site moze mirno da spieme :)

значи врсници сме по поврзаноста со Јунајтед... и јас од тој период некаде, пред СП 1998 во Франција почнав да лудувам по Јунајтед...:smir:
иначе welcome на фан клубот...:salut:

Moj tip za vecer 3:0 ili 4:0.Nema sansi gol da primime:smir:

Сакам лесна победа, да си го пијам пивцето на раат ... 2-0, нешто вака

Рио цели на финале во Лигата на Шампиони Дефанзивецот на Манчестер Јунајтед, Рио Фердинанд цели кон овогодинешното финале во Лигата на Шампиони.
Upload

ferdinand.jpg
“Не заслужувата да играте во Лига Шампиони доколку не помислте дека можете да стигнете до финале.” “Формата на домашен терен ни е одлична и треба да ја искористиме и во Европа.”
“Многу малку фудбалери добиваат шанса да играат во финале а уште помалку да се победи.”
“Да се надеваме дека ќе успееме но имама огормна почит кон останатите екипи. За да се стигне до овде екипата мора да е добра.”

a naseta ekipa ne e dobra vo momentov e najdobra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SAMPIONI!!!!!SAMPIONI!!!!!!SAMPIONI!!!!!!!!!SAMPIONI!!!!!!!!!!!!!!

Секој за своите али незнам планирам да отворам фан клуб и за некој македонски тим али не ми текнува за кој:pos:
-Напрај еден ФАН КЛУБ за најдобрите ВАРДАР. И не се праи Енглес гледај Бундес Лига. BAYERN MUNCHEN Forever in my Heart.

Секој за своите али незнам планирам да отворам фан клуб и за некој македонски тим али не ми текнува за кој:pos:
-Напрај еден ФАН КЛУБ за најдобрите ВАРДАР. И не се праи Енглес гледај Бундес Лига. BAYERN MUNCHEN Forever in my Heart.

fucking beginners :tapp:

Вечерва очекувам конечно Роналдо да прикаже една одлична партија и во европа и да им ги затне муцките на тие кои го критикуваат дека играл слабо на европска сцена. Очекувам од него барем еден гол и нормално, гол да постигне и Руни!

Еве уште една смеа Барса можно е летото да го побарат Роналдо, значи не се можни овие го сакат она што не можат да го имат истото ќе им се случи како Реал нема шанси Роналдо да си оди од Манчестер тоа требаше да им биде јасно до сеа уверете се и сами овде.

И ти не се прави шајзен овај шваба и не пиши тука.Ајт

ajde momci ocekuvam lesna pobeda od 3-0 ronaldo,runi i karlos tevez

Ајде момци, уште 45 минути ... више почнав со пивото и со мала нервоза :vozbud:

Најјака е изјавата на Евра-Олд Трафорд е Театар на Соништата но само за Јунајтед, не и за другите екипи! Легенда е батето!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom