Колку често мастурбираат жените

• Креатор на темата Креатор на темата GUSAR-VMRO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
MK-Airarm напиша:
Абе да ви кажам на факултет ни кажуваше еден комунистички професор дека дркањето е лоша работа, како човекот бил(т.е Е) социално суштество и дека не требе сам да прави такви работи.Имаше една реченица вели. Вие како идни лекари можете и требе да ги познаете луѓето што мастурбират( дркат за другите) .човек што мастурбита се познава на улица ..ама дај разбуди се . ЕЕЕ одамна беше ама нема врска сите знаеме и ни е јасно дека и женските го прават па нема тие да се лишат от тој КЕФ :wink: :wink: :wink:

Ехехех имаш позитива од мене за овај говор :music3:

MK-Airarm напиша:
Абе да ви кажам на факултет ни кажуваше еден комунистички професор дека дркањето е лоша работа, како човекот бил(т.е Е) социално суштество и дека не требе сам да прави такви работи.Имаше една реченица вели. Вие како идни лекари можете и требе да ги познаете луѓето што мастурбират( дркат за другите) .човек што мастурбита се познава на улица ..ама дај разбуди се . ЕЕЕ одамна беше ама нема врска сите знаеме и ни е јасно дека и женските го прават па нема тие да се лишат от тој КЕФ :wink: :wink: :wink:

Демек комунизмот падна и жените почнаа да се мастурбираат :pos: :pos: :pos: :pos:

ама дефинитивно немаме никаква потврда за темава од понежниот пол:cuc: :cuc: нека гукне барем уште некоја гулабица

Abe mastrubiranjeto e prirodno duri i majmunite go pravat ne treba da se sramis od toa.Toa osloboduvanje na energija niso poise.

StevoMC напиша:
Abe mastrubiranjeto e prirodno duri i majmunite go pravat ne treba da se sramis od toa.Toa osloboduvanje na energija niso poise.

Па и ние некад сме биле мајмуни...:pos:

Ајде бе сите маструбираат то шо не признавет појќето то е друга работа. Јас имам другарки шо ми признале и рекле дека секоја женска маструбират а таја шо не маструбират морат нешо да и фалит. Така да тие сакале признавале не признавале морат да маструбирет....

жена ко жена, мора да трие нешто, кога нема алишта за перење, ќе земи да ја трие...

Ќе се напалат и одма прстињата ги пикаат кај шо (не)треба. :)

Глеам на темава коментирате дека жениве не ви одговарале...Епа еве, јас сум жена и ДА, мастурбирам и тоа секогаш кога ќе почувствувам потреба. А во бројка колку е тоа? Па најчесто секој втор ден а има и периоди кога се дешава и неколку дена со ред....
И да, уште ова. Не се срамам кога ќе ме прашаат да го кажам истово, било да е тука на форум било да е во ф аца. :wink:

само 4 жени коментираат на оваа тема, а другите сите се мажи :))))))

Ajde, ke vi ja kazam sega celata vistina za da vi olesni na dusata. Navistina ima nekoi sto ne masturbiraat, znaci ne lazat koga vikaat "ne". I toa ne e tolku retka pojava.
Imam 22 godini. So aktiven seksualen zivot (so decko:)) pocnav na 18, godini,a prvpat pocnav da masturbiram na 21. I toa samo zatoa sto sonuvav nesto erotsko, ama se razbudiv, pa produziv na jave. Inace mozebi nikad nemase ni da pocnam :toe: .
A kolku cesto? Zavisi...vo prosek ednas do dvapati nedelno, najcesto koa ne mozam da zaspijam, pa posle toa, ko bajce:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom