Колку често мастурбираат жените

• Креатор на темата Креатор на темата GUSAR-VMRO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dimitarc напиша:
еј тотално не вреди да се расправам...биди поздравен
Ne si gubi vreme so ovoj...
Inace "the old saying goes: 98% od mazite masturbiraat, 2 posto lazat deka ne masturbiraat :)
A za zenite, so tie sho sum zborel, 90% mi dale afirmacija na prashanjeto... ostanatite me izlazaa

Garant mastrubiraat site samo nekat da kazat!!! Sa sramat.

Шо ве гледам будали : мислите вам ќе ви кажат жените колку мастурбираат :pos:

А сакате навистина да знаете? Вака сеа : рачунајте!!! Една ќена мора да си направи задоволство минимум трипати неделно. Колку вие ја задоволувате? Е па прерачунајте :wink:

ok, imav seriozen moabet so edna drugarka na temava na makedonski....i site si masturbiraat, kako potreba,...

Некој Молчи како и секој прат кога се постави оваа прашање:ne_zboram

Луѓе - ја не знам зошто ја отворивте темава и зошто ги прашувате жените колкупати мастурбираат бидејќи нема шанси да ви одговорат!!!

Зошто? Па размислете ебаго и сфатете дека жените едноставно немаат муда за да го направат тоа. :pos:

ова беше колку за не испровоцираш а?! Епа нема да добиеш одговор!!! Не ти го пружам тоа задоволство!

колку за информација..и жените имаат `balls`...само што се малце погоре...
:)

Имаше една ваква тема во љ и с. Колку што се сеќавам скоро сите жени кажаат колку мастурбираат и како. Не чекајте да се повторуваат.:wink:

ShEkicKs напиша:
ова беше колку за не испровоцираш а?! Епа нема да добиеш одговор!!! Не ти го пружам тоа задоволство!

колку за информација..и жените имаат `balls`...само што се малце погоре...
:)

Да де - пак вртиш одоколу. Ајде сеа одговори на прашањето колку пати мастурбираш!!!

Абе да ви кажам на факултет ни кажуваше еден комунистички професор дека дркањето е лоша работа, како човекот бил(т.е Е) социално суштество и дека не требе сам да прави такви работи.Имаше една реченица вели. Вие како идни лекари можете и требе да ги познаете луѓето што мастурбират( дркат за другите) .човек што мастурбита се познава на улица ..ама дај разбуди се . ЕЕЕ одамна беше ама нема врска сите знаеме и ни е јасно дека и женските го прават па нема тие да се лишат от тој КЕФ :wink: :wink: :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom