Започнаа “психичките бомбардирања“ за Северна Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
Јас си го сакам мојот народ и нема никогаш да дозволам или да бидам дел од тим кој што го води во амбис,во самоубиство
Самоубиство е кога се согласуваш да ти го сменат името и да те избришат како нација.
Тоа е единствениот процес кој води до изумирање на Македонија и нејзино бришење.

каква опција сакаш да слушнеш бе зевсус... ОПЦИЈА е да се сотре мафијата кај нас, а другото само по себе ќе си дојде... ТРЕБА ОВДЕ, во нашиот двор да си расчистиме...
А бе не ме заебавај... мене ми се плаче ама ви кажувам:
Како резултат на заслугите на сите наши политичари во претходниот период,ние се наоѓаме во ваква ситуација во каква што се наоѓаме.
И јас имам доблест тоа јавно да го кажам.
И да побарам секој еден од нас да прифати да изгуби едно наспроти десет после дваесет години.

Дур таа мафијата што ја збориш,ем зима пара од грците ем на нас мамата ни ја ебе.Нив им одговара ваква ситуација.
И они се вториот дел од целото заради кое што ние тапкаме у место.
И затоа тераат.
Дур може.
Придај Боже...охохох...шубаво.
И уште мене некој ме праша дал сум земал пари затоа што сум земал еден стап и ви тропам со него ко селски протуѓер:
Свестете се дека сме изгубиле денес...пошто утре ќе платиме повеќе.
И така со секој нареден ден.

Еј, еве ти го морковот - замисли дека си во ЕУ и НАТО и дека Грците не те гњават, дека ти си сега Северниот Македонец.

Од каде ќе се јаде и ќе се пие? Како? Ќе паѓаат куфери евро банкноти, а ти ќе ги собираш? Или, ќе ти дигнат рампа и ќе му ја здувнеш да работиш надвор?

Ете, Грците се во ЕУ и НАТО, па читај последни вести, фрчат молотови коктели два дена и владее хаос поради протестите предизвикани од лошата економска ситуација и состојбата на работниците..

Ko prvo iluzorno e da se smeta deka nema da trgne na podobro ako si vo EU ..nema kuferi ama ke ima fondovi no jas ne se zalagam zatoa

JAS ISKRENO bog mi je svedok ne sakam da se smeni imeto... radi svoi licni pricini

Jas vikam da se bunkerisame ama koga si bunkerisan MORAS da opstanesh i da igras DIRTY ...

Kurvi, droga, sverc , perenje pari se sto moze da se prai da se dojde do brzi KESH , nema tuka ponos koga e opstanok u prasanje.

Ko drugo koj rece kurvite mora da se nashi moze da uvezeme brej to e barem lesno

Poentata mi e djavolot si doaga po svoe , bolje e da go precekas so puska nego so catal a za puska treba pari a posto nemame pari da gi napraime sto pobrzo otiu so veenje znaminja i demagogii nema leb.

Eve vi primer klasika

Srbija imase rat 10 jebeni godini , inflacii chuda embarga ama prezivea ... u prvite godini kriminalci u tim so agenti od UDBA im se davase pasosi da idat da kradat po Evropa , da dragi moi da kradat i zimaa samo 10 % za niv, svercaa nafta, idea preku Makedonski firmi pravea biznis , napravija ofshore banki po Kipar , zamislete DILAA I DROGA zaedno so ALBANSKA MAFIJA ... OPSTANOK se e dozvoleno

Eve gi sega zastanaa na noze prosek plata e 420 evra ej posle 10 god ratovi i embarga ... i da im se divam a ne baram od vas da im se divite nego da naucite malce da se socuva Makedonija oti losi vreminja idat .

tri opcii se

1. mutna voda ko do sega bez promena na ime
2. promena na ime i nadez deka so tek na vreme ke se izborime za nesto
3. moja opcija RADIKALNA PROMENA ama ime ne se menja shizik na rizik

Од прееска седам и гледам во терминов...и не бе...ова не е национален идентитет...ова е географска одредба за човек...Човек од Северна Македонија.

И што е тој човек по националност?

Што се однесува до гркот, ќе рече или словен, или бугар.

Што се однесува до бугарот, ќе рече: Блгарин.

Шта се тиче србима, они су Словени из Македоније јер етнички Македонци, не постоје.

Кога ќе го прашаш Северниот Македонец што е...ќе ти рече: :toe:

СО ОВА ДА СЕ СОГЛАСАМ - НЕМА ТЕОРИЈА!

Ама ќе бидеш дел од нато па.
Дали како јужна бановина или дел од мајка б'лгарија, сеедно.
Што ќе ти држава кога го имаш нато и еу?

Самоубиство е кога се согласуваш да ти го сменат името и да те избришат како нација.
Тоа е единствениот процес кој води до изумирање на Македонија и нејзино бришење.
Држава- Северна Македонија
националност- македонец
јазик- македонски.
Тоа е максимумот.
Никогаш...
Ада... никогаш нема да добиеме ништо повеќе од ова.
А и овој предлог е на сила додека чичко Буш е на функција.

ЗЕВСУС, еве јас предлагам да се формира тајна група, која ќе се активира и ќе дејствува со мали брзи и ефикасни акции, не со смешни акции како пред грчката канцеларија за врски во Скопје, или пред француската амбасада... да се удри по системот, да се удри по продадените изроди, да им се отсечат прстите на лоповите за да не можат веќе да крадат... клин со клин се избива...

Да беше само името, ќе се договоревме.
Но се работи за битието, изворот на светлината.
Ако му ставиш завеса, ебати животот позади сцена.

ЗЕВСУС, еве јас предлагам да се формира тајна група, која ќе се активира и ќе дејствува со мали брзи и ефикасни акции, не со смешни акции како пред грчката канцеларија за врски во Скопје, или пред француската амбасада... да се удри по системот, да се удри по продадените изроди, да им се отсечат прстите на лоповите за да не можат веќе да крадат... клин со клин се избива...

Odlicno..prav predlog...uste da vidime kako ke se obezbedi finansiranje...skap sport e toa posebno vo denesno ,antiteroristicko vreme...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom