- Член од
- 14 јули 2005
- Мислења
- 1.428
- Поени од реакции
- 43
PARI PARI PARI
Ти изгледа доживуваш егзалтација кога си читаш што си напишал?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
PARI PARI PARI
ТОА Е РЕАЛНОСТА САКАЛ ТИ ДА ЈА ПРИФАТИШ ИЛИ НЕ!!!!!!!!!!!
Тоа е сликата за реалноста каква што ти ја гледаш, и со тоа кажуваш многу повеќе за себе одошто за реалноста надвор од тебе.
povtoruvanjeto e majka na znaenjeto rekle starite Latini i Pero ponavljacot![]()
Во секој од нас по некој Хемигвеј спие,се роди форумџискиот ХЕМИНГВЕЈ!!!!
Поклони?
Кои ќе бидат поклоните т.е. коњите кои настојуваат да ги уфрлат како во Троја?
На 2-ри август - се навршуваат точно 2.346 година од битката на Херонеја кога ги поразивме Атињаните...
Samo kreteni idat da napagaat Rusija u sred zima a pred toa da ne ja unistat Anglija a mozele ...tupsoni
Ја слушнавте ли изјават на Јанис која ја даде во Собранието?
Брука, таква изјава да даде еден потпретседател на Собранието, а по повод говорот на премиерот вчера. Демек Груевски кога вика дека грците не можат да ни наметнуваат име тоа било говор на изолација. Демек ако се нагузиме грците и нивните другарчиња не прекрстат и се викаме како они сакаат е тоа е супер, добро, одлично, извонредно...
Како може вакви изјави да даваат Македонски функционери? Замислете ваква изјава да даде некој Хрватски функционер? Кој би гласал за ваков човек? Кој не ни помислува да се бори за своите права? Уствари неговите права не се никакви ако не е на власт?
Поклони?
Кои ќе бидат поклоните т.е. коњите кои настојуваат да ги уфрлат како во Троја?
ете го, се позна Македонецот! точно е дека херонеја се десила во 338 година п.н.е. ама дека била на 2 август можеш само да сонуваш!!!!!!нема историчар кој ќе ти потврде или кој може да знае дека била на 2ри август. Најди докази ако си толку сигурен! Ги нема!!!!!
втора работа - тогаш не настанала државата- а што е со античкото кралство на Аминта, што е со пердика, што е со кралството на Александар 1 Филхелен, кралството на Филип македонски???? Нив не ли ги признаваш???? Или познавањата за историја не ти се толку јаки??? Можеш слободно да одиш во институтот за националнаисторија мислам дека некој ќе се согласи да ти ги објасни работиве.
сега да те видам кој датум ќе го славиш????